DayTrading: Wtorek 29.07.2014
Re: DayTrading: Wtorek 29.07.2014
Kiwi - po przejściu przez linię trendu - prze na dół. Obecnie na małym wsparciu, jeśli je przejdzie, to kierunek południowy
Z kolei złoto bawi się w prostokąt, od gory ograniczony dodatkowo dzisiejszym R1:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
highend jesteś jak tam widzisz daxa ?
-
- Pasjonat
Kangur - zmiennosc 5 pips na godzine,
EA - 12 pips
Nigdy nie bylo takiego dramatu....
EA - 12 pips
wskakuj na GBPNZD i EURNZD - tam zazwyczaj takich dramatów nie maSeryjny Morderca pisze:Kangur - zmiennosc 5 pips na godzine,
EA - 12 pips

Dobri po urlopie... wypas jest wypocząc 
@seryjny : zmiennośc padła wszędzie poza TRY i RUB
...
rzuc okiem tu http://pl.investing.com/forex-tools/kal ... no%C5%9Bci isprawdz sobie 1 tydz, 10 i 50 ... jestesmy duzo ponizej sredniej prawie wszedzie... dlatemu trzeba po 10-15 p łapac, i... grosz do grosza i będzie pół kosza... grosza

@seryjny : zmiennośc padła wszędzie poza TRY i RUB

rzuc okiem tu http://pl.investing.com/forex-tools/kal ... no%C5%9Bci isprawdz sobie 1 tydz, 10 i 50 ... jestesmy duzo ponizej sredniej prawie wszedzie... dlatemu trzeba po 10-15 p łapac, i... grosz do grosza i będzie pół kosza... grosza

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Pasjonat
1. Nie umiem skalpować
2. Nie umiem grać na NZD

2. Nie umiem grać na NZD

To poczekaj na jutrzejsze wydarzenia. O 20:00 FOMC, może trochę rozrusza rynek.
Na złocie na H4 trójkąt sugerujący wzrosty. Kiwi utrzymało się na razie na wsparciu, ale obserwujemy dalej. Kolejne wsparcie - ok. 95 pipsów niżej.
Na złocie na H4 trójkąt sugerujący wzrosty. Kiwi utrzymało się na razie na wsparciu, ale obserwujemy dalej. Kolejne wsparcie - ok. 95 pipsów niżej.
DAX moja wizja.
diament, wybicie górą... nadzieja na dalsze bicie rekordów...
wrzesień - jazdy, góra dół.... i krach na giełdach. Tam gdzie pytajnik konieczne wyznaczenie linii oporu - ktoś pomoże?
Złoto wtedy up, surowce up.
Ciekawe czy wrzesień nie oznacza wybuchu jakiejś wiekszej wojny. Jak wrzesień 1939
Przyszłość zapisana jest w wykresach.
p.s. dalej mi nie idzie - chyba przerwa konieczna.
diament, wybicie górą... nadzieja na dalsze bicie rekordów...
wrzesień - jazdy, góra dół.... i krach na giełdach. Tam gdzie pytajnik konieczne wyznaczenie linii oporu - ktoś pomoże?
Złoto wtedy up, surowce up.
Ciekawe czy wrzesień nie oznacza wybuchu jakiejś wiekszej wojny. Jak wrzesień 1939
Przyszłość zapisana jest w wykresach.
p.s. dalej mi nie idzie - chyba przerwa konieczna.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
kabel i jego marazm
potencjalna fala 5 powinna być trochę krótsza niż na rysunku - maksymalnie równa długości fali 3
potencjalna fala 5 powinna być trochę krótsza niż na rysunku - maksymalnie równa długości fali 3
Ostatnio zmieniony 29 lip 2014, 09:14 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
pedro pisze:Dobri po urlopie... wypas jest wypocząc

też to kiedyś koledze Seryjnemu próbowałem wytłumaczyćpedro pisze:dlatemu trzeba po 10-15 p łapac, i... grosz do grosza i będzie pół kosza... grosza

@ Seryjny : po cholere pakować się w pary które nie pozwalają się wyspać ?
pamiętaj, że świeży, wypoczęty umysł jest konieczny do podejmowania właściwych decyzji...
kiedyś próbowałem gry na aud... w myśl zasady money ever sleeps tylko że wtedy dotrło do mnie że money może i tak, ale ludzie spać musza

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...