DayTrading: Wtorek 28.03.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.03.2017
Wszystko jest kwestią ilosci włożonego budżetu w pozycje. Ty otwierasz pozycje w PLZ ja otwieram w EUR, mając budżet portfela w wysokosci 100.000 zł nie jest problemem zarobić kolejne 100.000 zł .
Co cię różni od zawodowych graczy z giełdy ? Wielkość portfela i nic więcej.
Przełomowe niuanse nie pomogą ..... pomoże trafnie otwarta pozycja.
Nie spinam sie ..... ba nawet jako "bywalec" nie chce od razu na poczatku podpasc calej reszcie.
Pozdrawiam
Nie spinam sie ..... ba nawet jako "bywalec" nie chce od razu na poczatku podpasc calej reszcie.
Pozdrawiam
The candles are telling a story, learn how to read it.
- dobryfxplayer
- Maniak
nie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze rynki sie zmieniaja.pr7emo pisze:najśmieszniejszy jest graczyk który mówi ooo w 2007 był mocny trend, a potem wtapiałem bo zmieniły się warunki rynkowe, co nam z takiej nauki w society
rynki zawsze beda takie same poniewaz czlowiek nimi rusza a jego mysli/uczucia/emocje/natura sie nie zmieniaja.
co najwyzej wystepuja krotsze/dluzsze anomalie, ale rynki zawsze zachowuja sie tak samo.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Pokaż chociaż jedno wejście w transakcje na żywo. Chociaz jedno..dobryfxplayer pisze:ja robie miliony na realach i na demach ale nie pokaze bo po co
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
forexowy milioner umie grać na każdym kształcie wykresu, a piramidujący rajdy i nie znający zasad to zwykły gracz w totolotkadobryfxplayer pisze:nie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze rynki sie zmieniaja.pr7emo pisze:najśmieszniejszy jest graczyk który mówi ooo w 2007 był mocny trend, a potem wtapiałem bo zmieniły się warunki rynkowe, co nam z takiej nauki w society
rynki zawsze beda takie same poniewaz czlowiek nimi rusza a jego mysli/uczucia/emocje/natura sie nie zmieniaja.
co najwyzej wystepuja krotsze/dluzsze anomalie, ale rynki zawsze zachowuja sie tak samo.
-- Dodano: wt 28-03-2017, 13:21 --
krzywa wzrostu 30 stopni albo coś takiego i umiejętność unikania MC czyli małe osunięcia kapitału do 20% na nadzwyczajnej sytuacji to wg mnie cecha milioneraharywi pisze:Wszystko jest kwestią ilosci włożonego budżetu w pozycje. Ty otwierasz pozycje w PLZ ja otwieram w EUR, mając budżet portfela w wysokosci 100.000 zł nie jest problemem zarobić kolejne 100.000 zł .
Pozdrawiam
- dobryfxplayer
- Maniak
Świeżak44 pisze:Pokaż chociaż jedno wejście w transakcje na żywo. Chociaz jedno..dobryfxplayer pisze:ja robie miliony na realach i na demach ale nie pokaze bo po co
wiecej ci nie pokaze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak jak pisze , dobre odczytanie rynku , krotka analiza techniczna i idealne wejscie w pozycje daje profity.
W zalaczniku masz kilka moich transakcji ktore prowadzilem na "PiS-owskiej
" platformie.
Nie zebym byl odbierany jako prowokator.
W zalaczniku masz kilka moich transakcji ktore prowadzilem na "PiS-owskiej

Nie zebym byl odbierany jako prowokator.
Witamy na forum. Mam nadzieje, ze podzielisz się swoją wiedza i doświadczeniem. PS. Grasz na DAX-ie?harywi pisze:Wszystko jest kwestią ilosci włożonego budżetu w pozycje. Ty otwierasz pozycje w PLZ ja otwieram w EUR, mając budżet portfela w wysokosci 100.000 zł nie jest problemem zarobić kolejne 100.000 zł .
Pozdrawiam
-- Dodano: 28 mar 2017, 13:43 --
Co do DAX-a i Sapiny to wygląda to tak:. Jest mozliwość spadku znowu do wczorajszego fibo na SP500. Wystarczy, ze przejdą tę strefę. PS. Jednak wskaźnik mi dobrze dziś pokazywął na M5. DAX jak widać sam wiele nie zrobi. Czekam na dobry setup spadkowy na Sapinie.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Rownierz Witam.
Wmiare mozliwosci i czasu postaram sie cos swojego zaopiniowac z tym ze jak to w zyciu bywa ile glow tyle pomyslow
Taaa gram czasem na DAX-ie tylko ze z nim to jak z "tygrysem" ani byk ani niedzwiedz mu nie straszny dlatego trzeba uwazac.
Wmiare mozliwosci i czasu postaram sie cos swojego zaopiniowac z tym ze jak to w zyciu bywa ile glow tyle pomyslow

Taaa gram czasem na DAX-ie tylko ze z nim to jak z "tygrysem" ani byk ani niedzwiedz mu nie straszny dlatego trzeba uwazac.
- dobryfxplayer
- Maniak
eur/chf bedzie bardzo dobra okazja do L.
zrobi falszywe wybicie tego rgr na H4.
zrobi falszywe wybicie tego rgr na H4.
Dzisiaj jeleń gada? Czy nie?