DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.01.2014
qurna, ten ostanie dwa tygodnie to największa porażka, u mnie jako trejdera, nie wiem czy to przez tą dwumiesięczną przerwę, czy co 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ujek nikkei, sp500 stoją w miejscu dzisiaj w korekcie wzrostowej, jak poleci sp to i reszta tych indeksów pójdzie jego ślademBOCZEK pisze:NIKKI się sypie, EJ się sypie na Edkiem, ale UJ... w góre?
pasuje wlasnie podciagnac SP500 przed fedem co by zabek korekcyjny zrobili przed nastepna fala jak by fed dal - 10 - 15 mld zaciesnianiaadk77 pisze:ujek nikkei, sp500 stoją w miejscu dzisiaj w korekcie wzrostowej, jak poleci sp to i reszta tych indeksów pójdzie jego ślademBOCZEK pisze:NIKKI się sypie, EJ się sypie na Edkiem, ale UJ... w góre?
a jak nie zacieśni?Nowy123 pisze:pasuje wlasnie podciagnac SP500 przed fedem co by zabek korekcyjny zrobili przed nastepna fala jak by fed dal - 10 - 15 mld zaciesnianiaadk77 pisze:ujek nikkei, sp500 stoją w miejscu dzisiaj w korekcie wzrostowej, jak poleci sp to i reszta tych indeksów pójdzie jego ślademBOCZEK pisze:NIKKI się sypie, EJ się sypie na Edkiem, ale UJ... w góre?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
złoto w dół pary dolarowe UP wszystko jasne zaskoczenia nie ma - no tylko jak gieldy pójdą o to jest pytanie 

chciwość jest dobra
spoko i tak h1 close powinno byc na ok 1,3645
to ja Ci powiem lepsze coś , w niedziele byłem na zakupach i została końcówka 30pare zł i za to wszystko poszły kupony totolotka, skleslalismy na szybko co popadnie waliłem , nie trafiłem na 4 kuponach nawet jednej liczbyBOCZEK pisze:qurna, ten ostanie dwa tygodnie to największa porażka, u mnie jako trejdera, nie wiem czy to przez tą dwumiesięczną przerwę, czy co

Krzymajster pisze:krinvest pisze:cóż , na moim wykresie nie wygląda jak żart, a na twoim ?Krzymajster pisze:no nie zartuj:D
ze mna jak z dzieckiem jedziemy w dol;P
to następnym razem napisze po prostu BIERZ S dzieciaku !

Ostatnio zmieniony 28 sty 2014, 11:20 przez krinvest, łącznie zmieniany 2 razy.
jak nie zacieśnią - to lecimy ze 100-150 pipsów i edek będzie w 1,3750 udezrał
Myślę, że na aktualnych poziomach (+- 20 pips) do środy poczekamy
Myślę, że na aktualnych poziomach (+- 20 pips) do środy poczekamy
tak właśnie liczę, że może jeszcze 1810 lizną na sp co byłoby dobrym poziomem na ponowne sNowy123 pisze:pasuje wlasnie podciagnac SP500 przed fedem co by zabek korekcyjny zrobili przed nastepna fala jak by fed dal - 10 - 15 mld zaciesnianiaadk77 pisze:ujek nikkei, sp500 stoją w miejscu dzisiaj w korekcie wzrostowej, jak poleci sp to i reszta tych indeksów pójdzie jego ślademBOCZEK pisze:NIKKI się sypie, EJ się sypie na Edkiem, ale UJ... w góre?
Mój kumpel na wesel zamiast kwiatów zażyczył Sobie totka, to ok. 40 par kupiło kupony (średnio za 40-50 zł),krinvest pisze:to ja Ci powiem lepsze coś , w niedziele byłem na zakupach i została końcówka 30pare zł i za to wszystko poszły kupony totolotka, skleslalismy na szybko co popadnie waliłem , nie trafiłem na 4 kuponach nawet jednej liczbyBOCZEK pisze:qurna, ten ostanie dwa tygodnie to największa porażka, u mnie jako trejdera, nie wiem czy to przez tą dwumiesięczną przerwę, czy coAni ku*** jednej
![]()
czyli kuponu za 1500-200 zł i ani jednej trójki nie miał:-)
Powiedziałem mu, że totka ma Sobie darować bo z punktu rachunku prawdopodobieństwa to mało prawdopodobne było...