DayTrading: Wtorek 27.02.2018
Re: DayTrading: Wtorek 27.02.2018
GU nadal bez kierunku imo rozgrywamy Diament w klinie rozszerzającym się .Zakładając wybicie dołem to po zrealizowaniu zasięgu Diamentu powinniśmy wrócić do wzrostów .Sam klin zapowiada kontynuację ruchu w górę 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2018, 11:43 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dostatecznie dużo graczy wsiądzie na L na daxie.kolbi123 pisze:Kiedy się coś ruszy ?
The only way is up
lka na dax juz 1
lka jeszcze na edku ale ? czekam na kup na dolce mam jeszcze s z gory samej
szukam juz ski na ujku
kolbi podaja tekst palelki po 14 chyba juz
szukam juz ski na ujku
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dax to jednak ostatnio po południu bardziej chodził.TsunamiPL pisze:Jak dostatecznie dużo graczy wsiądzie na L na daxie.kolbi123 pisze:Kiedy się coś ruszy ?
Navik trzyma futy S&P i nie daje im spaść
-- Dodano: wt 27-02-2018, 11:48 --

Mało ci Eur/Nok ?Luki93sc pisze:Usd/zar wydaje ni się czy koniec szczytu dziennego na 11.6656? Czy dobrze czytam wykres ?

The only way is up
UJ do góry wybijeXAB pisze:lka na dax juz 1
szukam juz ski na ujku
-
- Fanatyk
Tsunam daj mu spokój chłop(ak) moze sie chce czegos nauczyć tu,TsunamiPL pisze:Navik trzyma futy S&P i nie daje im spaść
Mało ci Eur/Nok ?Luki93sc pisze:Usd/zar wydaje ni się czy koniec szczytu dziennego na 11.6656? Czy dobrze czytam wykres ?![]()
a co do dax juz te L nadołku juz jesteś
no ciekaw jestem jak na koncu dnia bedzie wygladał wykres

Pytam szukam oglądam czytam i próbuje się czegoś dowiedzieć:)
narazie jeszcze troche zgoda ale jesli maja skonczyc na edku na sporo nizej 1,23 -4ke to niby dlaczego ujek ma isc w gore nie wiemPan Cogito pisze:UJ do góry wybijeXAB pisze:lka na dax juz 1
szukam juz ski na ujku
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
edek kierunek 1.21, ujek 109, ja edka nie gram narazie nie wskazuje mi czystego sygnału sell, natomiast uj mam sporo załadowane na buyXAB pisze:narazie jeszcze troche zgoda ale jesli maja skonczyc na edku na sporo nizej 1,23 -4ke to niby dlaczego ujek ma isc w gore nie wiemPan Cogito pisze:UJ do góry wybijeXAB pisze:lka na dax juz 1
szukam juz ski na ujku