nawet nie ogarniam czy tam jest już nasrane czy jeszcze trzeba nasraćobejscie pisze:mozliwe spadki od gornej czesci kanalu pomaranczowego 1.3584

nawet nie ogarniam czy tam jest już nasrane czy jeszcze trzeba nasraćobejscie pisze:mozliwe spadki od gornej czesci kanalu pomaranczowego 1.3584
Hej. Żabka, czyli wrózysz w moje urodziny mega zwałeatlanticos pisze:zastanawiam się czy edek nam czegoś takiego nie wymaluje... pionowa kreska z datą nie jest przypadkowa (wnikliwi sprawdza lub już wiedzą)![]()
psxor pisze:Ja wrzuciłem kilka minut temu grube eSki na edku i kablu praktycznie na maximach jak do tej pory, SLe 50 pipsów wyżej, target open, zobaczymy
psxor pisze:Ja wrzuciłem kilka minut temu grube eSki na edku i kablu praktycznie na maximach jak do tej pory, SLe 50 pipsów wyżej, target open, zobaczymy
Bo na edku moim zdaniem 1.3580 nie przebija, a kabel 1.6224 nie przebije, wiec uznalem ze +\- 5 pipsow do oporow jest dobrym zagraniem, bo czesto nie dochodza do oporow.Nowy500 pisze:psxor pisze:Ja wrzuciłem kilka minut temu grube eSki na edku i kablu praktycznie na maximach jak do tej pory, SLe 50 pipsów wyżej, target open, zobaczymy
dlaczego?
bo lepszego miejsca nie będzie, morowy poziomNowy500 pisze:psxor pisze:Ja wrzuciłem kilka minut temu grube eSki na edku i kablu praktycznie na maximach jak do tej pory, SLe 50 pipsów wyżej, target open, zobaczymy
dlaczego?
czyli pod podwojne szczyty pozycje zagrales?psxor pisze:Bo na edku moim zdaniem 1.3580 nie przebija, a kabel 1.6224 nie przebije, wiec uznalem ze +\- 5 pipsow do oporow jest dobrym zagraniem, bo czesto nie dochodza do oporow.Nowy500 pisze:psxor pisze:Ja wrzuciłem kilka minut temu grube eSki na edku i kablu praktycznie na maximach jak do tej pory, SLe 50 pipsów wyżej, target open, zobaczymy
dlaczego?