Tomasz196407 pisze:Mam nadzieje że wytrwałeśKowlach pisze:Ja tam jeszcze Eski dobieram.TsunamiPL pisze:Dax się budzi ze snu
Dax już na D1 troche długo konsoliduje, musi się to gdzieś ruszyć w końcu.
Tomasz196407 pisze:Mam nadzieje że wytrwałeśKowlach pisze:Ja tam jeszcze Eski dobieram.TsunamiPL pisze:Dax się budzi ze snu
Zobacz sobie inne pary a nie tylko korelacje z dolarem. EurAud chociazby i pierdylion innych par.Nieśmiertelny Trader pisze:Taaa konsole nie z tej ziemiKusus pisze: Dzisiaj generalnie wszystko w lekkiej konsoli i czekam az to powybijaja.
Pewnie, że wytrwałem. Dokupiłem i trzymam. Nie zamykam, póki nie runie.Tomasz196407 pisze:Mam nadzieje że wytrwałeśKowlach pisze:Ja tam jeszcze Eski dobieram.TsunamiPL pisze:Dax się budzi ze snu
no ja już też nie targam, ale kilkadziesiąt dziś weszło : )Kusus pisze:Nie targam. Jakos krzywo ten wykres wyglada. Jakby mieli sie zabawic w obie strony....pedro pisze:e tam, nuda... fajnie jestKusus pisze:Nuda dzisiaj totalna ;] Stopy mi wczoraj wywaliło ale miałem zajebisty zysk.
Kręcą się dalej na tych antypodach i nie wiadomo w którą stronę chcą iść. Pewnie do grudnia taka padlina będzie ;]
rzeźnika nie targasz? : )
Dzisiaj generalnie wszystko w lekkiej konsoli i czekam az to powybijaja.
kolbi123 pisze:Na edku gdzieś brak równowagi dzisiaj.