DayTrading: Wtorek 26.08.2014
Re: DayTrading: Wtorek 26.08.2014
no patalachy na kablu bo plana zniwecza z wybciem a ja wybija dolem to trzeba bedzie longi zamknac z reki
a na DAX 9600 9640 lepszy przedzal pod shorty i korekte
a na DAX 9600 9640 lepszy przedzal pod shorty i korekte
jakby to kogoś interesowało to po przekroczeniu 9,6 na dax wyłączam all elki na usiakach lub postawię TS i ładuję eski na usiakach i na dax
... wyluzuj Zuza warkocze ...
highend pisze:Kolego Rexex (o ile tu jesteś). Co z tą Soją? teraz mają zbiory, czyżby jakieś bad news, że spada dalej? hmmn... powinna się zatrzymać teraz już.
A prosiłem poczekaj do 27 ( rolowanie) i kupuj w ciemno . Akurat powinno być około 1000 po rolowaniu i w 2 tygodnie 1100 powinno być
Szybki Lopez ze mnie ;D ale co tam.rexex pisze:highend pisze:Kolego Rexex (o ile tu jesteś). Co z tą Soją? teraz mają zbiory, czyżby jakieś bad news, że spada dalej? hmmn... powinna się zatrzymać teraz już.
A prosiłem poczekaj do 27 ( rolowanie) i kupuj w ciemno . Akurat powinno być około 1000 po rolowaniu i w 2 tygodnie 1100 powinno być
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Hehe też taki byłem pare lat temu ale już się wyleczyłem . Cierpliwość i dyscyplina są najważniejsze i warto to ćwiczyć zamiast szybkościhighend pisze:Szybki Lopez ze mnie ;D ale co tam.rexex pisze:highend pisze:Kolego Rexex (o ile tu jesteś). Co z tą Soją? teraz mają zbiory, czyżby jakieś bad news, że spada dalej? hmmn... powinna się zatrzymać teraz już.
DJI dociągnie do 17187 i wtedy moze spadac
... wyluzuj Zuza warkocze ...
zapanowal pokoj na swiecie i "safe haven" leci w dol (jpy chf ) ku*rwa jego mac ... hehe
Jaki pokój? Chyba przedpokój.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wspracie pusci na kableku i nie zawrócą trzeba bedzie zamknac longi
na UJ to co bylo brane z sl na zysk ustawione wybili pare pipsa jedyne wpadlo AUD TP na 1h dzione nie jest taki zly
bylby lepszy jak by wybli orgr na kablu no ale coz nic jeszcze nie straconego 
na UJ to co bylo brane z sl na zysk ustawione wybili pare pipsa jedyne wpadlo AUD TP na 1h dzione nie jest taki zly