uwaga na korekcinę teraz, a tutaj norma to jakieś 150pips+ lekko, tak to po prostu chodzikolbi123 pisze:GJ to jakies dane były czy jak, co ta para tak bezradnie spada praktycznie brak kontr.
DayTrading: Wtorek 26.07.2016
Re: DayTrading: Wtorek 26.07.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fxmagazine
- Stały bywalec
Srebro kolejny raz znajduje się blisko wsparcia na 19,100. Pokonanie tego poziomu może zapoczątkować większe spadki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No nie wiemTomasz196407 pisze:kolbi123 pisze:GJ to jakies dane były czy jak, co ta para tak bezradnie spada praktycznie brak kontr.
-- Dodano: wt 26-07-2016, 9:01 --
Tomasz dobrze Ci się gra tym eliotem na walutach ?Tomasz196407 pisze:GJ :
rozwiniecie korekty(zmienności w korektach podfali)
obecnie pdfala c w 335 tak myśle
chcesz spytać o system? czy o sprawdzalność moich rozliczeń F.EL.?
bo oprócz fal , jak widzisz na moich wykresach pare rzeczy jeszcze jest

-- Dodano: wt 26-07-2016, 9:14 --
Tz ja nie mam S, i mi się wydaje ze dalej już nie powinno spaść, ale zazwyczaj się mylę.Farciarz pisze:uwaga na korekcinę teraz, a tutaj norma to jakieś 150pips+ lekko, tak to po prostu chodzikolbi123 pisze:GJ to jakies dane były czy jak, co ta para tak bezradnie spada praktycznie brak kontr.
to zły znak dla mnie, bo właśnie wszedłem w L-ke, jednakże pociecha jest, że nie masz pozycji, z reguły osoby, które zawsze się mylą grając, o dziwo nie otwierając pozycji nie mylą się.kolbi123 pisze:
Tz ja nie mam S, i mi się wydaje ze dalej już nie powinno spaść, ale zazwyczaj się mylę.Farciarz pisze:uwaga na korekcinę teraz, a tutaj norma to jakieś 150pips+ lekko, tak to po prostu chodzikolbi123 pisze:GJ to jakies dane były czy jak, co ta para tak bezradnie spada praktycznie brak kontr.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk

pochwal sie jaki tam jest sygnał na L? i ile pips,
bo Cie nie rozumie,?
a jeszcze potem mi wmówią że namawiam na L bo dałem wykres
do mnie mówi, korekta się zaczyna na gj, a na tej parze to wystarczy, h1, impuls do 137,30, czyli około 100pips, ta para jest bardzo ruchliwa i ma głębokie korekty, bez doświadczenia nie warto tu grać
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ładnie chwycił nóż. Pare pisów można tak wyjąć, chociaż wiadomo ryzyko jest dużeTomasz196407 pisze:,
bo Cie nie rozumie,?
The only way is up
-
- Fanatyk
z dwa dni pewnie potrwa odwrócenie, co by można powiedzieć o ruchu wzrostowym,Farciarz pisze:do mnie mówi, korekta się zaczyna na gj, a na tej parze to wystarczy, h1, impuls do 137,30, czyli około 100pips, ta para jest bardzo ruchliwa i ma głębokie korekty, bez doświadczenia nie warto tu grać
nadal Cie nie rozumie,
Ty złapiesz coś, nie wiem czy nawet zamkniesz na tej korekcie 137.30
Jeżeli tam od dołka jest 5 tka, potem korekta abc (50-61.

to czekać na zakonczenie korekty odwrócenie na świecach, sygnał macd, i jeszcze wiele róznych indywidualnych strategicznych uwarunkowań, dopiero L, na wybicie 1 fali ruch naprwade olbrzymi i warty analizy
Ostatnio zmieniony 26 lip 2016, 10:39 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
ryzyko jest małe, ta korekta idzie z H1, na gj jest to spory ponad 100 pipsowy ruch z wyraźnym nawrotem, będzie potrzeba kilka świec 15minutowych żeby to nakręcić, forex z natury jest ryzykowny jak się nie wie co się robiTsunamiPL pisze:ładnie chwycił nóż. Pare pisów można tak wyjąć, chociaż wiadomo ryzyko jest dużeTomasz196407 pisze:,
bo Cie nie rozumie,?

to takie minimum tego ruchu, gj jest bardzo trudną parą. Ja też kiedyś rysowałem takie kanały, wielkiej filozofii w tym nie ma, to tez niewiele z tego wynikaTomasz196407 pisze: Ty złapiesz coś, nie wiem czy nawet zamkniesz na tej korekcie 137.30

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Nie dałem rady tego wkleić live.
Raz, że było szybkie, dwa że też programuję.
Było tak:
Rzut okiem na D1 i H4, kierunek jednak up z H4, bo impuls jest up.
PA z lokalnych H4 także wskazuje na lokalną korektę do góry.
Miejsca na ok. 15 pips jest wystarczająco. Trade zawarty z tego wykresu, wg. widocznych linii.
Raz, że było szybkie, dwa że też programuję.
Było tak:
Rzut okiem na D1 i H4, kierunek jednak up z H4, bo impuls jest up.
PA z lokalnych H4 także wskazuje na lokalną korektę do góry.
Miejsca na ok. 15 pips jest wystarczająco. Trade zawarty z tego wykresu, wg. widocznych linii.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?