DayTrading: Wtorek 26.05.2015
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 26.05.2015
Wczoraj marazm i 19 pipsów w plecy, za to dzisiaj kupując dolara można było wyjąć już ponad 300 
Jeszcze 103k do spłaty hipoteki
Wrzucę tylko najciekawsze pozycje i zasięgi bo nie chce mi się robić 19 screenów:
UJ UC

Jeszcze 103k do spłaty hipoteki

Wrzucę tylko najciekawsze pozycje i zasięgi bo nie chce mi się robić 19 screenów:
UJ UC
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2015, 10:25 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
Kusus mistrzu jak dzisiaj gramy?
Jak zwykle... przeczytaj post wyżej ;]lutek pisze:Kusus mistrzu jak dzisiaj gramy?
Pewnie wpadnie dzisiaj z 1000 pipsów - muszę się odegrać za wczoraj ;]
Dzień jak co dzień i rutyna - kosimy pipsy, zmieniamy kierunki, podłączamy się i do przodu ;]
Ja chyba dzisiejszą dniówkę zakończę, za dobrze mi idzie, żeby coś teraz zepsuć.
DAX i S&P 500 dały zarobić
DAX i S&P 500 dały zarobić

Dzisiaj BoC więc UC może zostać mistrzem dnia. Jak będzie odpowiednia retoryka to tak do 1.25 powinien zrobić jeśli przejdzie podaż przy 1.2360 - 1.2380.
to prawdaklimokrates pisze:Wrócę do tematu nakładania zniesień, twoje 423 to nic innego jak, nałożenie po korpusach, cel jest ten sam i jest ksiązkowo 61.8highend pisze:
niekoniecznie - aktualny dołek wyznacza świeca wisielec biała - czerwone fibo spadkowe.
teraz już eSki dopiero jak puści F423 niżej.po co dokładać jakąś filozofię.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
highend pisze:to prawdaklimokrates pisze:Wrócę do tematu nakładania zniesień, twoje 423 to nic innego jak, nałożenie po korpusach, cel jest ten sam i jest ksiązkowo 61.8highend pisze:
niekoniecznie - aktualny dołek wyznacza świeca wisielec biała - czerwone fibo spadkowe.
teraz już eSki dopiero jak puści F423 niżej.po co dokładać jakąś filozofię.
ale chodzi o to by to wiedzieć przed faktem, a nie po
Co Ty piszesz przecież z powyższej metody 61,8 - już było wiadome od 18 maja

Przecież nie dopasowuje się do wykresu - chociaż niektórzy to tak robią - każde kreski można dopasować.
a bo nie zajrzałem dokładnie - mi jednak deczko o coś innego chodzi, ale fakt że to się wszystko nakłada rozciągając - więc zasada jest podobna - interpretacja podobna, tylko co innego się czyta.malse pisze: Co Ty piszesz przecież z powyższej metody 61,8 - już było wiadome od 18 maja
Przecież nie dopasowuje się do wykresu - chociaż niektórzy to tak robią - każde kreski można dopasować.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami