Czyli jak Polaków wali się ściemę
Oby Stefa EUR nie zdechła potrzeba oświadczeń
Lwów Europy jak Polska

A co jeżeli XAU/USD idzie na 1720 ? To nie DT przepraszam za offtopic, w sumie nie gram na tym walorze.cyanfrog pisze:gold. moze troche dluzej podobijac sie na tym poziomie.
A idzie?wesoly mis pisze:A co jeżeli XAU/USD idzie na 1720 ? To nie DT przepraszam za offtopic, w sumie nie gram na tym walorze.cyanfrog pisze:gold. moze troche dluzej podobijac sie na tym poziomie.
mazurek96 pisze:A idzie?wesoly mis pisze:A co jeżeli XAU/USD idzie na 1720 ? To nie DT przepraszam za offtopic, w sumie nie gram na tym walorze.cyanfrog pisze:gold. moze troche dluzej podobijac sie na tym poziomie.
mazurek96 pisze: A idzie?
Brenach91 pisze:Nowy to mogą zrobić na Opak:D i wrócić na maxima, tak samo wczoraj myśleliście o jenie że pójdzie tak wysoko i jeb;D
Nie wiem, widze jedynie "chmurki" docelowe na tym poziomie. Pisałem, nie gram i nie śledzę tego waloru.mazurek96 pisze:A idzie?wesoly mis pisze:A co jeżeli XAU/USD idzie na 1720 ? To nie DT przepraszam za offtopic, w sumie nie gram na tym walorze.cyanfrog pisze:gold. moze troche dluzej podobijac sie na tym poziomie.
Wszyscy mówią spadki ale jakoś wydaje mi się że 1609-1619-1625 poleci. Ciekawe.cugan pisze:mazurek96 pisze: A idzie?