tez sie nie znam dlatego zapytałemkarnak pisze:Na godzinnym EDku nadal nie ma "poważnego" sygnału L ====> dopiero wyjście nad opór da takowy:
PS>
@Tomasz196407:
Jakichś, bo na Eliocie się nie znam.

tez sie nie znam dlatego zapytałemkarnak pisze:Na godzinnym EDku nadal nie ma "poważnego" sygnału L ====> dopiero wyjście nad opór da takowy:
PS>
@Tomasz196407:
Jakichś, bo na Eliocie się nie znam.
chciałem pokazac karnakowi równość fal i platforma sie zablokowała,DavidFx pisze:nikt sie nie zna na falach elliota bo zna je i rozumie tylko Elliot to chyba logiczne ze tak jest
znak od Elliota abys tego nie robilTomasz196407 pisze:chciałem pokazac karnakowi równość fal i platforma sie zablokowała,DavidFx pisze:nikt sie nie zna na falach elliota bo zna je i rozumie tylko Elliot to chyba logiczne ze tak jest
to znak
ale wiesz farciaz mnie jednak zadziwiłDavidFx pisze:nikt sie nie zna na falach elliota bo zna je i rozumie tylko Elliot to chyba logiczne ze tak jest
czym takim?Tomasz196407 pisze:ale wiesz farciaz mnie jednak zadziwiłDavidFx pisze:nikt sie nie zna na falach elliota bo zna je i rozumie tylko Elliot to chyba logiczne ze tak jest
poparł mnie,DavidFx pisze:czym takim?Tomasz196407 pisze:ale wiesz farciaz mnie jednak zadziwiłDavidFx pisze:nikt sie nie zna na falach elliota bo zna je i rozumie tylko Elliot to chyba logiczne ze tak jest
jw.DavidFx pisze: