jak przy 4, przy 5

trampek chce indexy kilka tys wyzej wiec moze jest szansa

XAB pisze: ↑25 cze 2019, 15:09no narazie moze w m1 na daxie ostry przekaz daja musza tylko wyrwac sie w gore z kanalu
https://iv.pl/images/92178717705242946036.png
tolmon ja mam jakis obraz dlatego pytam
ciebie nie pytam bo znajac zycie ty wiesz w co bedziesz juz pozycjonowal jak juz nie stoisz na pozycji
i jak zauwazyles jestem na daxie bp bo czekam a ustawiac sie zaczne w lipcu juz napewno![]()
a skąd mam wiedzieć magiem nie jestem , dlatego pytam a jestem zainteresowanyXAB pisze: ↑25 cze 2019, 12:51
swiezak a jaki twoim zdaniem bedzie kierunek na wrzesien na kontrakty na daxie wiesz ?
lub cos zakladasz bo to powinien byc twoje zalozenie co bedziesz lipiec sierpien i wrzesien
stawialski czy lki
Xab nie żebym sie czepiałXAB pisze: ↑25 cze 2019, 15:21kontrakty zaczna okreslac w tym tyg lub w przyszlym co jest wiadomo i pozycje mocarzy juz jakies pewnie slychac w ktora strone to wiem i ja juz dzis tylko wejscie przydaloby sie dobrze zaczac
tolmon
skoro nie wiesz grac beda ski z celem nizej 9000- kola tyle dzis wiem z przedbiegow
a z jakiego poziomu a to zobaczymy
dlatego pasowaloby by to m1 co wyzej dalem weszlo choc na 1233xx lub wyzej bo troche czasu jeszcze maja do onca mca
Tomasz co u ciebie znaczy ten akronim lub jestem nieduczony