DayTrading: Wtorek 25.03.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 25.03.2014
ok widziałem na priv
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
juz bansktera miesza
co ten edek dzisiaj wyczynia 

- harymilloki
- Maniak
no dawać dawać bo mój TP czeka 

"cierpliwość popłaca..."
nie gram już walut ale na bierząco analizuje wszystkie wasze pozycje i kluczowe poziomy na edku z sentymentu , że mi kiedys wyciął depo ( przez Ciapula )niemiaszek pisze:czyżbyś punkt G miał na myślikrinvest pisze:Na edku zatrzymało idealnie w punkt jestem pod wrażeniem![]()
to dopiero gra wstępna i trzeba poczekać na rumieńce, bo później to już górki

dlatego odbieram ten upust do poziomu z 20 marca za idealny bo pasuje ogólnie do koncepcji

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
że tak powiem w skrócie, trafiony zatopiony...krinvest pisze:nie gram już walut ale na bierząco analizuje wszystkie wasze pozycje i kluczowe poziomy na edku z sentymentu , że mi kiedys wyciął depo ( przez Ciapula )niemiaszek pisze:czyżbyś punkt G miał na myślikrinvest pisze:Na edku zatrzymało idealnie w punkt jestem pod wrażeniem![]()
to dopiero gra wstępna i trzeba poczekać na rumieńce, bo później to już górki![]()
dlatego odbieram ten upust do poziomu z 20 marca za idealny bo pasuje ogólnie do koncepcji

jak jest awantura na wykresie to lepiej stać z boku, jeżeli po mocnym wybiciu wzrostowej LT, która już była kilka razy ćwiczona, mają zdrowie się szybko podnieść to jest coś na rzeczy i tak łatwo nie będzie z głębszymi spadkami

może jeszcze coś Weidman namieszać, ale to jest FX i rzeczy niemożliwe stają się faktem...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
dzis ploty żądza
pierwsz o stimulusach w Chinach i MIEDZ w gore
teraz plota ze Chiny kupuja EUR jak i RUSKI sprzedajac USD misz masz
czyli wojenka walutowa i plotkarska skąd to znamy 
pierwsz o stimulusach w Chinach i MIEDZ w gore
teraz plota ze Chiny kupuja EUR jak i RUSKI sprzedajac USD misz masz

nie bede śmieciłharymilloki pisze:ok widziałem na priv

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
w ramach pokuty teraz pije dwie kawy dziennie i wpier... schabowegokrinvest pisze:nie gram już walut ale na bierząco analizuje wszystkie wasze pozycje i kluczowe poziomy na edku z sentymentu , że mi kiedys wyciął depo ( przez Ciapula )

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...