chodzą jak na smyczy ... aż strach się bac, bo na tym można zarobic ; )niemiaszek pisze:nie mam pytań odnośnie kresek i co robi cena...taki mały update
wczorajsze screeny:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p666926
DayTrading: Wtorek 25.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 25.03.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
3870 wczoraj to raczej była klasyczna wycinka stopów pytanie tylko co tam rynek zobaczył czy jest ich więcej czy jest po co jechać do 1.39x ?krinvest pisze:Widze , że na gorąco wczoraj każdy widział inny powód tego wyskoku
Jeahman przeleciałem specjalnie cały temat , obiecałeś mistrzu , że nam napiszesz
"Jak będziecie grzeczni to Wam zdradzę tajemnicę skąd mi rano wyszło to 1,3870..
daytrading-poniedzialek-24-03-2014-t24825-20.html#p666703
i co dalej z tego ma wyjść"
![]()
- no weź no weź
Ale mi sie jasna i klarowna sytuacja zrobiła wszędzie jak bedziecie grzeczni to wam zdradze hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
14 , czas kawy !
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, 14:35 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
to ruszamy kasowy w USA zobaczymy czy zrzut od razu czy jeszcze cos podbija i dopiero zrzut
to tak pod USD JPY
to tak pod USD JPY
widzisz jaki człowiek głupipedro pisze:
ale kawe sprzedałeś
dzisiaj pusciłem wszystkie paczki wczesniejszych debiutów i wrzucam dalej , takze wszystkich tych co marudzili i sie smiali 3-4 mies temu pozdrawiamy?
Ja jeszcze większych pytań to nie mam do kangura. Ta para ostatnio zachowuje się jakby ktoś ją co chwile kopał w dupę od spodu.
Index dolara Up kangur Up
Index dolara Down Kangur Up
Stopy bez zmian kangur Up
Stopy w dół kangur Up
Pokój na Ukrainie kangur Up
Wojna na Ukrainie kangur Up
Tą parą można grać nawet nie widząc wykresu i po prostu cały czas ją kupując
:D
Stopy w dół kangur Up
Pokój na Ukrainie kangur Up
Tą parą można grać nawet nie widząc wykresu i po prostu cały czas ją kupując
zgadzam się z przedmówcą w 100%
a ja mowie tak
co krechy pokazuja i dywerygencje dl juz kangur nie pociagnie
jedyna alternatywa dla niego to jakies info z CHIN ze cos tam chca stymulowac....bo USD bedzie sie stopniowo umacnial z kazdym nastepnym zaciesnianiem
a odwrotnie d otego indeksy beda slabnac
bo coraz mniej tanich dolcow bedzie na podtrzymywane indeksow
co krechy pokazuja i dywerygencje dl juz kangur nie pociagnie
jedyna alternatywa dla niego to jakies info z CHIN ze cos tam chca stymulowac....bo USD bedzie sie stopniowo umacnial z kazdym nastepnym zaciesnianiem
kangaroo, R1 weekly, https://www.tradingview.com/x/pGApf6tR/
Jutro też jest dzień.
http://en.wikipedia.org/wiki/U.S._Dollar_IndexKusus pisze:Ja jeszcze większych pytań to nie mam do kangura. Ta para ostatnio zachowuje się jakby ktoś ją co chwile kopał w dupę od spodu.
masz go tam ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
kotku nie wiesz ze na kangurze siedza goldmany zdobywamy szczyty zeby miec lepszy widok jak bedziemy spadac ja czekam zz s od 9205Kusus pisze:Ja jeszcze większych pytań to nie mam do kangura. Ta para ostatnio zachowuje się jakby ktoś ją co chwile kopał w dupę od spodu.
Stopy w dół kangur Up
Pokój na Ukrainie kangur Upko
Tą parą można grać nawet nie widząc wykresu i po prostu cały czas ją kupując:D
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie