na dole obstawione, na górze nieudane wybicie,
może dragi pomogą rynkowi

osobiście obstawiam że gościu będzie chciał zmienić wymowę ostatniego EBC w końcu jest na utrzymaniu Niemców a tym nie na rękę drogie EURO.
as28 pisze:Na razie ekek nie daje żadnych znaków,
na dole obstawione, na górze nieudane wybicie,
może dragi pomogą rynkowi
osobiście obstawiam że gościu będzie chciał zmienić wymowę ostatniego EBC w końcu jest na utrzymaniu Niemców a tym nie na rękę drogie EURO.
Może D1 i W1 da odpowiedź ?Bemowo1 pisze:edek, stuacja dwuznaczna.
Broni się wariant zakończenia korekty spadkowej ABC - oznaczenia czerwone,
Nadal w mocy scenariusz rozpoczęia 3 fali spadkowej po wystąpieniu korekty pędzącej - oznaczenia niebiesie
może???pedro pisze:Może D1 i W1 da odpowiedź ?Bemowo1 pisze:edek, stuacja dwuznaczna.
Nadal w mocy scenariusz rozpoczęia 3 fali spadkowej po wystąpieniu korekty pędzącej - oznaczenia niebiesie
fundament sie znajdzie zgodnie z zasadą daj mi poziom a fundament ktoś wymyśli jak wczoraj z pump o 18 na edkupsxor pisze:Jak dla mnie korekta edka zostala zaliczona, teraz lecim pietro nizej 1.3760~ a jutro kolejne pietro 1.3710~
Co do 1.39+, to na razie nie ma fundamentow na takie poziomy, wiec przykro mi byczki
Bemowo1 pisze:może???pedro pisze:Może D1 i W1 da odpowiedź ?Bemowo1 pisze:edek, stuacja dwuznaczna.