ale pięknie nudny dzień...

złoto, pierwsza po 15 zielonych świeczkach, czerwona na m15

kabel mistrzostwo, i chodzi jak na sznurku ...

zarobieni dziś?

gdzie byłeś kolego my tu harujemy i czekamy na Ciebiepedro pisze:dobry
złoto, pierwsza po 15 zielonych świeczkach, czerwona na m15... kochajmy pejsów, nikt tak nie spekuluje jak oni
)
kabel mistrzostwo, i chodzi jak na sznurku ....... bless,
zarobieni dziś?... łatwiej nie będzie
nie kłam, nikt na mnie nie czekał<°)))))>< pisze:gdzie byłeś kolego my tu harujemy i czekamy na Ciebiepedro pisze:dobry
złoto, pierwsza po 15 zielonych świeczkach, czerwona na m15... kochajmy pejsów, nikt tak nie spekuluje jak oni
)
![]()
nie pie...... czekamy na ciebie tyle sie zrobiło hihihihihihpedro pisze:NOWY!!!! .... troche gejowski ten awatar, ale jest WYPAS!![]()
![]()
szacun
-- Dodano: 25 lut 2014, 20:16 --
nie kłam, nikt na mnie nie czekał<°)))))>< pisze:gdzie byłeś kolego my tu harujemy i czekamy na Ciebiepedro pisze:dobry
)
![]()
... przeczytałem cały wątek,
430 km dzisiaj zrobiłem, 13 trejdów... 12 zyskownych.... zero forum, zero analizowania, z głowy poziomy...
bo jak kabel buja na 6640, to L... jak podszedl pod 1.672 to S ... no łatwiej się nie da
![]()
![]()
Ojtam ojtam... Kochajmy konsolidacje... Tak szybko odchodzą ;-) .... Kawa to mi się w domu skończyła ;-)... Sprzedasz cus ?krinvest pisze:Potwierdzam , oczywiście , że czekaliśmy ! zgromadziliśmy całe rodziny przed monitory od rana czekając aż będziesz !![]()
636 tyle postów ile pojemności w mojej kawce