Zmiany trendu na złocie raczej spodziewał bym się w sierpniu choć i to nie jest pewne bo możliwe że prze rolują ten potężny kontrakt z przed paru dni. do tego czasu raczej celował bym w 1450.pkubiu pisze:nie bylo reakcji acz doleci do 1228 bo mam sllukpiasek pisze:złoto w dół chyba to znaczy
DayTrading: Wtorek 24.06.2014
Re: DayTrading: Wtorek 24.06.2014
Nowy..Nowy123 pisze:
DUBAJ sie szyuje
Jak obstawiasz Daxa i S&P

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

blacha pisze:Zmiany trendu na złocie raczej spodziewał bym się w sierpniu choć i to nie jest pewne bo możliwe że prze rolują ten potężny kontrakt z przed paru dni. do tego czasu raczej celował bym w 1450.pkubiu pisze:nie bylo reakcji acz doleci do 1228 bo mam sllukpiasek pisze:złoto w dół chyba to znaczy
Jaki kontrakt!!!!!
chciwość jest dobra
Mógłbyś napisać skąd ten wykresik bakstery - czy to po prostu odbicie lustrzanerobin2003 pisze:EURUSD

Co wg Ciebie oznacza ta strefa zakreślona w kółku

Ciekawi minie skąd te wnioski analizy --> Thx z góry

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

psie syny, mi na rzeźniku sl'e zgarneli... nie umocnił się funt
... grunt, że gold pracuje, ...
gold 1w, nie moj: https://www.tradingview.com/v/UBhtQVTL/

gold 1w, nie moj: https://www.tradingview.com/v/UBhtQVTL/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

-- Dodano: wt 24-06-2014, 13:40 --
mam taka mala wizjekera.p pisze:Nowy..Nowy123 pisze:
DUBAJ sie szyuje
Jak obstawiasz Daxa i S&PTotalna zwałka czy jeszcze jakieś poziomy przed nami bo aż strach L brać...

na 2014/2015
konczymy 5 w duzej 3
4 moze nzej np 1 400 okolice takie dwie wizje mam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2014, 13:43 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Zaraz po posiedzenie FED w zeszłym tygodniu gdy otworzył się comex został zakupiony kontrakt na 0,5 mld dolarów który wygaśnie w sierpniu. I to właściciel tego cudeńka będzie obecnie wyznaczał trend na złocie. oczywiści obecna sytuacja geopolityczna dobrze rokuje dla tego zakupu.
a ja czuje ze jeszcze powioza sp500 do gory, roznica jest taka ze tamtych krachow z 2002 i 2009 nikt sie za bardzo nie spodziewal, a teraz kazdy prawie kazdy trader tylko na to czeka, moze jakas glebsza korekta, zeby wciagnac jeszcze wiecej szortow, ale totalnej zwaly nie przewiduje
skąd wziąłeś ten trzeci wykres?robin2003 pisze:EURUSD
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.