Jak na S??? Kiedy? Przecież na prowizje by nie starczyło..fx-technik pisze:A ja już 2 razy zarobiłem, po trochu.Świeżak44 pisze:Chyba nic z tego nie będzie... czają się do wybicia. Pewnie to już ma związek z ropą.. Odpuszczam..
Raz w S, drugi raz w L.
Shogomad dzisiaj już chyba z 5 razy, jak nie lepiej, zarobił na ruchach DAX30.
DayTrading: Wtorek 24.05.2016
Re: DayTrading: Wtorek 24.05.2016
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Może na demo u jego brokera nie nalicza prowizji?
- fx-technik
- Fanatyk
Zgadzam się z tobą całkowicie.Pablo90 pisze:Dadas a wiesz co jest jeszcze bardziej idiotyczne od myślenia życzeniowego na forex? Granie na historii, tak jak np. w Twoim poście na początku tego tematu.
Zarabia się w rzeczywistości chwili obecnej i tak ja to robię.
A, za przeproszeniem, tutaj wszyscy pieprzą o niczym.
W historii pokazałem jak to się rozgrywa, dla niektórych, którzy są zainteresowani moją metodą.
A DAX może dzisiaj tak samo być na 9980 jak i na 9850.
-- Dodano: 24 maja 2016, 12:05 --
Admiral Markets, sprawdź sobie, prowizji nie ma.Świeżak44 pisze:Jak na S??? Kiedy? Przecież na prowizje by nie starczyło..fx-technik pisze:A ja już 2 razy zarobiłem, po trochu.Świeżak44 pisze:Chyba nic z tego nie będzie... czają się do wybicia. Pewnie to już ma związek z ropą.. Odpuszczam..
Raz w S, drugi raz w L.
Shogomad dzisiaj już chyba z 5 razy, jak nie lepiej, zarobił na ruchach DAX30.
Spread 1 pips stały w normalnych godzinach.
-- Dodano: 24 maja 2016, 12:08 --
Ani na demo, ani na realnym koncie.Pablo90 pisze:Może na demo u jego brokera nie nalicza prowizji?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
To jaki tam masz spread na DAX-ie?????
- fx-technik
- Fanatyk
1 pip.Świeżak44 pisze:To jaki tam masz spread na DAX-ie?????
Co???????????????? :Jak to możliwe? Płacisz cos poza tym? Anonament? Dodatkowe opłaty? Przecież ja mam tam az 25 pipsów spreadu!fx-technik pisze:1 pip.Świeżak44 pisze:To jaki tam masz spread na DAX-ie?????
Dadas to może jak już robisz z siebie guru gamblerów, to pokaż jak się to "rozgrywa" w czasie rzeczywistym, wstaw screena zaraz po otwarciu transakcji, bo póki co pokazujesz jak to Twoja metoda działa na historii, a wpisów typu: "Zarobiłem na long i short" raczej nie można nazwać zbyt merytorycznymi. Tylko plis, nie wstawiaj transakcji, które są już na sporym plusie...
PS. Na czym polega problem z odzyskaniem hasła do konta na forum?
PS. Na czym polega problem z odzyskaniem hasła do konta na forum?
Ostatnio zmieniony 24 maja 2016, 12:13 przez Pablo90, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Mylisz pojęcia.Świeżak44 pisze:Co???????????????? :Jak to możliwe? Płacisz cos poza tym? Anonament? Dodatkowe opłaty? Przecież ja mam tam az 25 pipsów spreadu!fx-technik pisze:1 pip.Świeżak44 pisze:To jaki tam masz spread na DAX-ie?????
Może masz 25 punktów = 2,5 pipsa.
U jakiego brokera masz?
Może inaczej pipsy są liczone?? I dlatego.. To niemożliwe, żeby taka różnica była. Zaraz zobaczę jak to jest liczone w TMS...
- fx-technik
- Fanatyk
Czytaj, to zobaczysz.Pablo90 pisze:Dadas to może jak już robisz z siebie guru gamblerów, to pokaż jak się to "rozgrywa" w czasie rzeczywistym, wstaw screena zaraz po otwarciu transakcji, bo póki co pokazujesz jak to Twoja metoda działa na historii, a wpisów typu: "Zarobiłem na long i short" raczej nie można nazwać zbyt merytorycznymi. Tylko plis, nie wstawiaj transakcji, które są już na sporym plusie...
Nie będę za ciebie roboty odwalał.
Pokazywałem niejednokrotnie trady otwarte dopiero.
-- Dodano: 24 maja 2016, 12:16 --
Nie są liczone inaczej, tylko jest zamieszanie w nomenklaturze.Świeżak44 pisze:Może inaczej pipsy są liczone?? I dlatego.. To niemożliwe, żeby taka różnica była. Zaraz zobaczę jak to jest liczone w TMS...
Jednostką jest Point, ostatnie miejsce po przecinku.
Pip jest jednostką umowną , która oznacza 4-te miejsce po przecinku.
Sprawy się komplikują dalej, gdy mamy do czynienia z CFD, np.