waldek29 pisze:Nie wiem dokladnie jak to forum dziala ale tak jak wczesniej mowilem zarobilem na korekcie ale tylko do1,3040 a nie jak myslalem 1.3050 . Kto gra tak jak ja LONG SELL pare razy dziennie po kilknascie tickow to chetnie z nim pogadam SKYPE :waldek 1948
Chyba Niemiaszek gra takim scalpingiem.
-- Dodano: wt 23-10-2012, 11:08 --
znów wskaźniki - za kupnem
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
waldek29 pisze:Nie wiem dokladnie jak to forum dziala ale tak jak wczesniej mowilem zarobilem na korekcie ale tylko do1,3040 a nie jak myslalem 1.3050 . Kto gra tak jak ja LONG SELL pare razy dziennie po kilknascie tickow to chetnie z nim pogadam SKYPE :waldek 1948
na wszystkich interwalach ?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
na m5 i trochę na m15 kup, tak wszędzie konsola do d1, tam kup i w1 też kup, ja próbuje sie wstrzelić na jakieś 200-300 zobaczymy co z tego 1,33 wyjdzie.... SL mam po 1,298 kupiłem po 1,3055
ale na m5 sytuacja tak się zmienia ze teraz mam na S,
teraz znowu na L
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
BOCZEK pisze:na m5 i trochę na m15 kup, tak wszędzie konsola do d1, tam kup i w1 też kup, ja próbuje sie wstrzelić na jakieś 200-300 zobaczymy co z tego 1,33 wyjdzie.... SL mam po 1,298 kupiłem po 1,3055
ale na m5 sytuacja tak się zmienia ze teraz mam na S,
teraz znowu na L
D1 jest S, H4 również
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
waldek29 pisze:Skalping to jest po 1 -3 ticki a ja staram sie 10 -30tick.A tak pozatym poczekam na sygnal naSELL.
Każdy znajdzie swoją niszę.
klimokrates pisze:
marekdt pisze:
na wszystkich interwalach ?
Nie, spojrzałem na 1m i 5m i świeczki m1. Po czym był ruch wielkości 8-10 pips.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"