ładne wejściekarnak pisze:I powrót do S po 1.132 na EURUSD

PS. Funt leci na marsa, GBP/JPY niech rośnie całą noc
ładne wejściekarnak pisze:I powrót do S po 1.132 na EURUSD
Farciarz pisze:ładne wejściekarnak pisze:I powrót do S po 1.132 na EURUSD
TP 1.1298simon000111 pisze:krank oddajesz S czy czekasz na przebicie ?
kroi się większa sprawa, ja nie będę kombinował tylko tłuste L zostawiam na noc, rano będę patrzył co dalejKanecione pisze:Farciarz pisze:ładne wejściekarnak pisze:I powrót do S po 1.132 na EURUSD
ładnie z tym gejowatym wymysliłes....chyba sie trzeba gdzieś podłaczyć:)ale jutro sroda bedzie zmyła?:)))
Ja byłem za S od wczoraj z 1,1345 i prawie siadło w punktkarnak pisze:Ktoś tu dzisiaj przed południem mocno forował L na EDku, i to był błąd.![]()
Gratuluję, nie Ciebie miałem na myśli.simon000111 pisze:Ja byłem za S od wczoraj z 1,1345 i prawie siadło w punktkarnak pisze:Ktoś tu dzisiaj przed południem mocno forował L na EDku, i to był błąd.![]()
Część to już teraz oddamkarnak pisze:Gratuluję, nie Ciebie miałem na myśli.simon000111 pisze:Ja byłem za S od wczoraj z 1,1345 i prawie siadło w punktkarnak pisze:Ktoś tu dzisiaj przed południem mocno forował L na EDku, i to był błąd.![]()
A Ty gdzie oddajesz eS?
Ja liczę na to:simon000111 pisze:Część to już teraz oddamkarnak pisze:Gratuluję, nie Ciebie miałem na myśli.simon000111 pisze:[Ja byłem za S od wczoraj z 1,1345 i prawie siadło w punkt
A Ty gdzie oddajesz eS?![]()
https://www.tradingview.com/x/ftoEkksD/
Bo dziś może być ciężko to przebić
Do końca świeczki dam im czas