W to nie wątpięnavik pisze: 23 lip 2024, 15:12 Anomalia , nie zachodz w głowę .... baxowi to sie nawet byk ocieli jak tylko bax zechce![]()

Rozumiem, co się zadziało, ale BAX, wklejaj to jak człowiek a nie taki chaos

Wkurzasz mnie

W to nie wątpięnavik pisze: 23 lip 2024, 15:12 Anomalia , nie zachodz w głowę .... baxowi to sie nawet byk ocieli jak tylko bax zechce![]()
Sugerujesz jakąś perwersje?
Nie . Broń Boże nie sugeruje tego typu dewiacji .
Przecież wyraźnie napisał, że skrócił a nie zgasił. Jak skraca to nie ma straty. Skróconych, jak widać, na zamkniętych nie widać.
Nie o to chodzi tylko o to, że z dużym prp nie wszystkie pozycje widać. Namieszało mi to w blond głowie.baxik pisze: 23 lip 2024, 16:36 Anomalia
ten brok akurat lubi miec zyski nie na wszystkim ale na indeksach i towarach
nie zwracam na to zbytnio uwagi bo ja przewaznie gram dt no chyba ze wtedy gdy sa kontrakty bo wtedy liczy wszystko
to co pokazuje na PZ DZISIAJ to jeden brokerAnomalia pisze: 23 lip 2024, 17:04Nie o to chodzi tylko o to, że z dużym prp nie wszystkie pozycje widać. Namieszało mi to w blond głowie.baxik pisze: 23 lip 2024, 16:36 Anomalia
nie zwracam na to zbytnio uwagi bo ja przewaznie gram dt no chyba ze wtedy gdy sa kontrakty bo wtedy liczy wszystko
Nieistotne.
Powodzenia.
Ja pisałam o wczorajszej wklejce, ostatniej wczoraj.baxik pisze: 23 lip 2024, 17:20to co pokazuje na PZ DZISIAJ to jeden brokerAnomalia pisze: 23 lip 2024, 17:04Nie o to chodzi tylko o to, że z dużym prp nie wszystkie pozycje widać. Namieszało mi to w blond głowie.baxik pisze: 23 lip 2024, 16:36 Anomalia
Nieistotne.
Powodzenia.
i to co mam to jest widac tam edka nie gram wcale
to co na edku to 2 broker tu nie pokazuje historiii
to co wykresy to 3 broker tu tez nie pokazuje historiii