dokładnie... i nic się nie bać, a pod choinką napewno coś będzie...Artoor80 pisze:Czyli po 16 całe depo S

Coś mi tu nie pasuje, mam nieodparte wrażenie, że eduardo da na 1.10[/quote]
No nie, bez szaleństw

dokładnie... i nic się nie bać, a pod choinką napewno coś będzie...Artoor80 pisze:Czyli po 16 całe depo S
Coś mi tu nie pasuje, mam nieodparte wrażenie, że eduardo da na 1.10[/quote]andrut pisze:dokładnie... i nic się nie bać, a pod choinką napewno coś będzie...Artoor80 pisze:Czyli po 16 całe depo S![]()
![]()
na 1.0989 jest R2andrut pisze:Jeszcze troszkę i będzie idealnie 1.09850
No i piknie mości Panie.Bemowo1 pisze:na 1.0989 jest R2andrut pisze:Jeszcze troszkę i będzie idealnie 1.09850
80 pips na edka w jeden dzień to całkiem sporo,Artoor80 pisze:Edek chwilowa zadyszka
No trzeba uważać jeszcze czeka 1.12 , 1.13 i 1.14 , tyle schodów do końca roku do zrobienia.Nowy500 pisze:Na s chyba warto jeszcze chwile poczekac, ciekawe poziomy przed nami 1.10 i 1.11. Zobaczymy co tam sie bedzie dzialo
Bemowo zobacz EURO-GBP wygląda że jeszcze trochę do góry i będzie dobra strefa na S ,widać tam jeszcze potencjalnego ORGRBemowo1 pisze:80 pips na edka w jeden dzień to całkiem sporo,Artoor80 pisze:Edek chwilowa zadyszka
A aktywność przed świętami będzie głównie spekulacyjna.
Obecnie edek 70.7 % ruchu spadkowego zrobione