mam i nie pekam po 1700 17100 juz nie dlugo tak koncem miesiaca poczatkiem nowego powinni oddac profitsteven69 pisze:Czemu wg Was SP nie spada ?? macie jeszcze eski ?? cos wydaje mi sie ze sie przekrece na tym
DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.10.2013
- atlanticos
- Maniak
na obecnym etapie to wyglada jak tworzacy sie podwójny szczyt a nie orgr wg mnieTakitam pisze:Czy mi się wydaje? Czy na GBPUSD nie tworzy się mały orgr nd D1?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ujek na D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masz rację za wcześnie. Ten podwójny szczyt przez moment też mi błysnął przed oczami.atlanticos pisze:na obecnym etapie to wyglada jak tworzacy sie podwójny szczyt a nie orgr wg mnieTakitam pisze:Czy mi się wydaje? Czy na GBPUSD nie tworzy się mały orgr nd D1?

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
w czym pierwszy? to nie wyscigiBemowo1 pisze:byłem pierwszyMasterFx pisze:EUR/USD
Kupować? hmmm,
NIE! CZEKAĆ!
Niech jadą chłopaki jak nawyżej a my czekamy spokojni i uśmiechnięci na SYGNAŁ.
SEEYAA
22 paź 2013, 00:02

ps: w sumie nie tylko Twoich

Nie moja winaBemowo1 pisze: nie zgadzam się!!!!!

http://bossa.pl/edukacja/AT/liniowe/kon ... tid470pos2
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
usd_pln do osłabienia:
masakra teraz bedą przynudzac znowu i zmuszac mnie do warowania do 3 jak wczoraj. Wszystkim te brody kiedyś powycinam. !
co będzie po pokonaniu TL
Bemowo1 pisze:co będzie po pokonaniu TL
na razie niech daja na 16190 15200