DayTrading: Wtorek 22.10.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Hej człowieki. Co myslicie o tym?
http://www.mql5.com/en/charts/918083/au ... g-point-of
http://www.mql5.com/en/charts/918083/au ... g-point-of
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
cześć,
widziałem właśnie reklamę jednego z broków.
"od żółtodzioba do speca w zaledwie 5 sesji wideo"
se myślę, a ja trzy lata już się uczę zamiast se filmiki pościągać co ze mnie speca w 5 sesji zrobią,
jeszcze do tego powinienem radę szwagra wziąć
" proste, kupujesz jak jest na dole a sprzedajesz jak jest u góry"
jakbym się do powyższych rzeczy zastosował to powinienem mieć depo, które będzie sterowało kursem edka
se myślę, a ja trzy lata już się uczę zamiast se filmiki pościągać co ze mnie speca w 5 sesji zrobią,
jakbym się do powyższych rzeczy zastosował to powinienem mieć depo, które będzie sterowało kursem edka
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Zapomnieli dodać czy specem od tych 95% , czy 5% terejderówmolmomas pisze:cześć,
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Siema, jak oceniacie wczorajsza zwyzke polskiego banana ?? dzisiaj bedzie korekta ?? i w
Tak jak do mnie kolega ostatnio, który nigdy nie inwestował w nic oprócz lokat podczas, gdy sobie rozmawialiśmy o dupie marynie i na chwile temat zszedł na forexa:wrongWay pisze:Zapomnieli dodać czy specem od tych 95% , czy 5% terejderówmolmomas pisze:cześć,
"Jaki ten Foreks musi być prosty, do tego łatwiejszy od giełdy. Tu i tam są tylko dwa wyjścia: może rosnąć bądź spadać, tylko dwie opcje, a tyle można zarobić"
No właśnie nad czym tu się główkować jak mamy tylko dwie opcje do wyboru? L lub S, a my jakieś wykresy tworzymy i różne wizje marnując na to godziny. Po co ten cały cyrk
WIGgrz3siek pisze:A co to polski banan ?
też kiedys miałem taką dyskusję i jak powiedziałem gościowi ze tam jak rośnie to może zarobić a jak spada to może stracić a tu jak rośnie to może stracić i jak spada to też może stracić to juz mu sie fx odechciało bo to wykraczało poza jego możliwości przyswajania... zobaczyłem wtedy u niego jaką sam miałem minę na przestrzeniach metrycznych jak dostałem wektor jedenastowymiarowy a moje możliwości kończyły się na czterechsonia123 pisze:Tu i tam są tylko dwa wyjścia: może rosnąć bądź spadać, tylko dwie opcje

to były czasy...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jako, jestem świeżakiem to wypadałoby się na początku przywitać więc: Witam wszystkich
A teraz już na temat: jakich reakcji spodziewacie się po dzisiejszych danych hamburgerów, a raczej czy wyniki zatrudnienia będą aż tak dobre jak sobie tego życzą?
Bo mi się wydaje że są to dość rozdmuchane nadzieje 

A teraz już na temat: jakich reakcji spodziewacie się po dzisiejszych danych hamburgerów, a raczej czy wyniki zatrudnienia będą aż tak dobre jak sobie tego życzą?