homar pisze:nie wiem skąd taki wniosek, widać było techniczne warunki do tego ale póki co zostały zanegowane...
Tzn jakie warunki? Nie stosuję analizy technicznej.
Seryjny Morderca pisze:Taaa... index euro wlasnie roczne wsparcie zlamal a wy kupujecie edka w dolku. Swietnie, brawo. To juz oddajcie mi ta kase przynajmnkej nie wezmie jej jakis broker
No lepszego miejsca chyba nie ma - wszyscy radośnie sprzedają, można kupić ile się chce.
homar pisze:nie wiem skąd taki wniosek, widać było techniczne warunki do tego ale póki co zostały zanegowane...
Tzn jakie warunki? Nie stosuję analizy technicznej.
Seryjny Morderca pisze:Taaa... index euro wlasnie roczne wsparcie zlamal a wy kupujecie edka w dolku. Swietnie, brawo. To juz oddajcie mi ta kase przynajmnkej nie wezmie jej jakis broker
No lepszego miejsca chyba nie ma - wszyscy radośnie sprzedają, można kupić ile się chce.
Nad kupnem edka bede sie zastanawial dopiero przy 1.28.
Ewentualnie przy 1.3350 i 1.3170 jako miejsca docelowych odbic / korekt.
EA pokonal wsparcie, nastepny cel - rowne 300 pipsow nizej i plan na trade jest taki by co 50 pips dobierac S na powrotach...
Seryjny ja o tym piszę już od tygodnia ale my tu mamy takie mądrale, że nie przetłumaczysz. Ale cóż tu nie ma darmowej kasy
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
Seryjny ja o tym piszę już od tygodnia ale my tu mamy takie mądrale, że nie przetłumaczysz. Ale cóż tu nie ma darmowej kasy
Prawda
Us wygrywa spredem na procentach więc się powoli umacnia
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom"
LOL pomyślcie chwile co piszecie... Złamanie rocznego oporu będzie dopiero jak edek się zamknie pod nim (cały rok nie dzień czy tydzień), jak już szukać spadków to Edzio również przeszedł Tygodniowy TL ale żeby to potwierdzić trzeba poczekać do końca tygodnia...
Dajcie mi swoją kase ja ją przepije