DayTrading: Wtorek 22.05.2018
Re: DayTrading: Wtorek 22.05.2018
GBPJPY do góry
WTI szykuje się na spadek ale jeszcze nie mam potwierdzenia.
WTI szykuje się na spadek ale jeszcze nie mam potwierdzenia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2018, 14:34 przez Michał - TopTrade, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
wychodzi na to ze ameryka musiala puknac fibo 61 na edku i dopiero teraz z czystym sumieniem mozna leciec pionowo w gore
High Leverage Overtrading 

Własnie a jak Twoja piramida?byq69 pisze:wychodzi na to ze ameryka musiala puknac fibo 61 na edku i dopiero teraz z czystym sumieniem mozna leciec pionowo w gore
na chwile obecna jeszcze sie trzyma musialem pozamykac te najwyzej pobrane elki na -, sl dla calej piramidy to w tej chwili 1,17699 jak dojda tam to wszystko znika. dojscie ceny tam neguje moj scenariuszCblondyn pisze:Własnie a jak Twoja piramida?byq69 pisze:wychodzi na to ze ameryka musiala puknac fibo 61 na edku i dopiero teraz z czystym sumieniem mozna leciec pionowo w gore
High Leverage Overtrading 

Zaraz 13200.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Czy jest jakiś program który zamiast świeczek japońskich będzie rysował gołe kobity ??? NP Zielona świeczka to kobieta biała a Czerwona to murzynka ?:>
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
EU wymaga cierpliwości BAT imo nad strefą wsparcia 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to by było piękne , ale za dużo osób o tym mówi i mi się wydaje że tak nie będzie ......MERLIN pisze:EU wymaga cierpliwości BAT imo nad strefą wsparcia

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
PipsKong pisze:Czy jest jakiś program który zamiast świeczek japońskich będzie rysował gołe kobity ??? NP Zielona świeczka to kobieta biała a Czerwona to murzynka ?:>

The only way is up