DayTrading: Wtorek 22.05.2018
Re: DayTrading: Wtorek 22.05.2018
to po co gramy Lki ?:)TsunamiPL pisze:Mi wychodzi 1.16
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Szukasz pewniaka - pytaj Świeżaka .... 

...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
skoro zawsze jest odwrotnie to znaczy że chłopak ma dar i tyle … muszę to poobserwowaćTony S. pisze:Szukasz pewniaka - pytaj Świeżaka ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Chcieliśmy się załapać na lekką korektę i zonkPipsKong pisze:to po co gramy Lki ?:)TsunamiPL pisze:Mi wychodzi 1.16

The only way is up
bezsensuTsunamiPL pisze:
Chcieliśmy się załapać na lekką korektę i zonk

w gorącej wodzie kapani jestescie. Jutro edek IMO 1.1850 klepnie, a jak dobrze sie rozpedzi to i 1870-1890 tez w zasiegu
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
co na to funt?Kermit pisze:w gorącej wodzie kapani jestescie. Jutro edek IMO 1.1850 klepnie, a jak dobrze sie rozpedzi to i 1870-1890 tez w zasiegu
też

Świeżak44 pisze:Mówisz o 13200?? PS. Z Edkiem przesadziłem, 10 lotów.. nowe konto..XAB pisze:TO JAK DAXA walisz po 2 lot to edka 4![]()
TO CHOC DEPO CI zafurkocze
![]()
a z daxem wyszlo minimum o ktorym tu ze dwa tyg temu pisalismy a tydzien napewno ze tyle ma byc PAMIETASZ ?

Świeżak a mówiłem, klep Daxa a nie za edka się bierz

The only way is up
funt (kabel) akurat to leci jak po sznurku zgodnie z zalozeniami na obecna chwileTomasz196407 pisze:co na to funt?Kermit pisze:w gorącej wodzie kapani jestescie. Jutro edek IMO 1.1850 klepnie, a jak dobrze sie rozpedzi to i 1870-1890 tez w zasiegu
też
daytrading-czwartek-17-05-2018-t29965-20.html#p911873
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora