DayTrading: Wtorek 22.01.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.01.2013
Chyba nie da nam dziś extra zarobić...
co ma być to będzie...
ECB Press Conference - 10 January 2013seo9 pisze:http://www.youtube.com/ecbeuro

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Witam edkowcy 
Zarobili dzisiaj?
Ja ze swoim faworytem coś dogadać sie nie mogę...

Zarobili dzisiaj?
Ja ze swoim faworytem coś dogadać sie nie mogę...
Rano na krótkoterminowych szło elegancko - teraz coś cienko
co ma być to będzie...

BOJ go poruszył z samego rana, tak samo jak kabla, zmylił mnie cholernik, nie uwzględniłem tego przy zajęciu pozycjiseo9 pisze:Rano na krótkoterminowych szło elegancko - teraz coś cienko

teraz na D1 piekne bliźniaki stoją, gdyby tak został na 1:00 to sytuacja byłaby w miarę klarowna na jutro
- roberttheus
- Maniak
cos chyba gada bo edek ruszył na północ pewnie do bandy na 1.34 leci ale czy doleci?
windsurfing na falach trendu
adk, ja dziś miałem przygodę, po świetnym zaroboku z samego rana coś mnie podkusiło by podkupić edka, udało się, zarobiłem, to miałem wyłączyć mt4, ale mnie podkusiło i zająłem pozycję taką jak chciałem, ale z wielkością pomyliłem się o przecinek w lewo, o otworzyłęm 10 razy większą niż planowałem, ustawiłem SL, no i wycięło mi
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
coś w kościach czuję, że edek z powrotem na poziom 1,3303 - 08 zejdzie
co ma być to będzie...