Już jednym się potknęli. Nazwali go iPhone 5C, a powinien nazywać się 5G (g od słowa g***o), sprzedaż prawie zerowa i w ogóle pewnie woleli by o nim zapomnieć. A w ogóle kto o nim pamięta?
DayTrading: Wtorek 21.10.2014
Re: DayTrading: Wtorek 21.10.2014
poza tym bardzo niedobrze, że firma (apple) skupia sie głównie na iPhone i od niego zależą jej główne wyniki finansowe.
Już jednym się potknęli. Nazwali go iPhone 5C, a powinien nazywać się 5G (g od słowa g***o), sprzedaż prawie zerowa i w ogóle pewnie woleli by o nim zapomnieć. A w ogóle kto o nim pamięta?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ale lecimy dalej na EUR USD
i U J
@Papież, niestety Twoje teorie o wielokrotnym podbijaniu oporu jako oznace siły popytu, żelaznym wsparciu 1.2800, nic nie znaczącym interwale M30 ktory wrózył spadki, dużej pewności siebei jako fundamentu inwestowania = spalily na panewce
Ale grunt że miałeś zabezpieczoną pozycję 
Ostatnio zmieniony 21 paź 2014, 11:51 przez yeahman, łącznie zmieniany 2 razy.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
1.2768 opór tu mamy i co powrót up
przeczytaj pierwszy post w tym temacieStragan pisze:1.2768 opór tu mamy i co powrót up
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
Dadas
Szczególnie, że te szczyty były coraz to niżej.yeahman pisze:@Papież, niestety teorie o wielokrotnym podbijaniu oporu jako oznace siły popytu, żelaznym wsparciu 1.2800, nic nie znaczącym interwale M30, dużej pewności siebei jako fundamentu inwestowania = spalily na panewceAle grunt że miałeś zabezpieczoną pozycję
Dopiero dzisiaj klasyczny Fake Head, czyli Double Top i w dół.
1.2681 - 1.2625... być możeStragan pisze:1.2768 opór tu mamy i co powrót up
Planuj Trejd, Trejduj Plan
-
Mpapiez
1.2800 nie było elazneDadas pisze:Szczególnie, że te szczyty były coraz to niżej.yeahman pisze:@Papież, niestety teorie o wielokrotnym podbijaniu oporu jako oznace siły popytu, żelaznym wsparciu 1.2800, nic nie znaczącym interwale M30, dużej pewności siebei jako fundamentu inwestowania = spalily na panewceAle grunt że miałeś zabezpieczoną pozycję
Dopiero dzisiaj klasyczny Fake Head, czyli Double Top i w dół.
Teraz cóż - eska i tp na 1.2740.
Coś widzę, że dzisiaj Daxa olewacie....