LOL, kolejni chcieli zrobić jak Madoff...highend pisze:Który to oszukiwał? Mariusz O. i Robert S![]()
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dolnos ... 50966.html
A ofiary nie chciały, zapewne zapłacić za rzetelną wiedzę...
LOL, kolejni chcieli zrobić jak Madoff...highend pisze:Który to oszukiwał? Mariusz O. i Robert S![]()
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dolnos ... 50966.html
Nie zgodzę się, absolutnie - choć bazuję oczywiście na swoich jednostkowych doświadczeniach i dziesiątkach (jeśli nie setkach) szkoleń, które w mym długim i pracowitym życiu przeszłam.fx-technik pisze:Za pieniądze można uzyskać wiele więcej, niż za darmo.
Anomalia...Anomalia pisze:Nie zgodzę się, absolutnie - choć bazuję oczywiście na swoich jednostkowych doświadczeniach i dziesiątkach (jeśli nie setkach) szkoleń, które w mym długim i pracowitym życiu przeszłam.fx-technik pisze:Za pieniądze można uzyskać wiele więcej, niż za darmo.
Bzdury piszesz.fx-technik pisze:
widzisz , otóż to , on kieruje i zaspokaja lud... ale raczej nie powie jak być taką samą szychą
Ja rozumiem, że potencjalnie istnieje wielu pseudoszkoleniowców, ale z drugiej strony radzęAnomalia pisze:Nie zgodzę się, absolutnie - choć bazuję oczywiście na swoich jednostkowych doświadczeniach i dziesiątkach (jeśli nie setkach) szkoleń, które w mym długim i pracowitym życiu przeszłam.fx-technik pisze:Za pieniądze można uzyskać wiele więcej, niż za darmo.
A jaką masz pewność, że płacę?PipsKong pisze:
wiedzę to Ty masz ogólnie dostępną taką jaką Ci na górze chcą byś miał dostępną ....
szybki przykład ZUS jest w czarnej dupie a Ty nadal na niego płacisz![]()
![]()
gruby chce żebyś płacił i płacisz ;]
i co z Twojej wiedzy ?
bid 6.0918 : ask 6,1241 tak mniej wiecej bo sieczkarnia jest a de fakto stoją w miejscumajkel79 pisze:Koledzy czy możecie napisać mi jaki macie kurs usdtry obecnie na swoich platformach?
skoro nie płacisz to powinieneś podzielić się szeroko wiedzą jak to robisz że możesz nie płacić, a zarabiasz itd.fx-technik pisze: A jaką masz pewność, że płacę?
fx-technik pisze:Ja rozumiem, że potencjalnie istnieje wielu pseudoszkoleniowców, ale z drugiej strony radzę
się zastanowić nad osobistym schematem...
Nie istnieją relacje jednostronne.
Jeśli uczestniczymy w jakimś procesie, to jest to proces obustronny.
Osobiście, nie rozumiem po co komu setki różnych szkoleń?
Trzeba być mocno nieokreśloną osobowością, żeby aż tak szukać.
Ale, z drugiej strony, do tego też potrzeba pewnej wiedzy, albo kierunkowości, żeby
trzymać się jednego kierunku w życiu, lub zmieniać nie za często.
Fakt, niektórzy chcieliby spróbować wszystkiego, tylko że w ten sposób nie pozna się dobrze niczego.