Takie małe przemyślenie. Skoro, od kilu dni kabel i ed, chodzą dość podobnie.
To skoro kabel, zaczął min. korektę, całego krótkiego pięciofalowego ruchu, to ed raczej też właśnie powinien.
To znaczy też, że na edku raczej skończyła się 5 fala wzrostowa. Rysunki poniżej.
Aczkolwiek wiadomo, że to tylko forex
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo pisze:kabel
takie - pewne podobieństwo,
dzisiaj niestety nie udało mi się wsiąść do pociągu (musiałem wyjść z domu). Jutro, dzisiaj będę próbował S
mam na edku S (może pociąg wreszcie ruszy) i L na kanadyjczyku
obraz techniczny niestety zmienia się z godziny na godzinę - kabel tego dowodem
- negacja oznaczeń po pokonaniu wspomnianego poziomu
Również uważałem od początku, że taki jest układ fal.
Na XTB A było 4, B 5.
Teraz do 1.5000
Na Edziu bardziej skomplikowanie to wygląda. Stawiam na zielono-Fioletowy scenariusz
Wygląda na to iż na Kangurze nawet 23.8 nie będzie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2013, 12:46 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 5 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
To skoro kabel, zaczął min. korektę, całego krótkiego pięciofalowego ruchu, to ed raczej też właśnie powinien.
To znaczy też, że na edku raczej skończyła się 5 fala wzrostowa. Rysunki poniżej.
Dzięki za Kabla, zgadza się Podejrzewam że to jest 1 H4-D1, ładnie ułożona falowo.
Co do edka to nie jest układ falowy, a korekcyjny - bardzo charakterystyczny.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Dzięki za Kabla, zgadza się Podejrzewam że to jest 1 H4-D1, ładnie ułożona falowo.
Co do edka to nie jest układ falowy, a korekcyjny - bardzo charakterystyczny.
Wiadomo, że korekta , ale nawet w krótkim terminie, (dzien), to i tak jest 5 fal krótkiego trendu. Prawda?