W tym tygodniu raczej bez istotnych danych (PMI w Eurolandzie i Bezprobotni w USA nie zatrzesa rynkiem). Stawiam na szeroka konsole do przyszlej srody, gdzies miedzy 1.06 - 1.085.
pacynka pisze:Ja tam trzymam twardo S na edku i Oandian sie nie boje![]()
W tym tygodniu raczej bez istotnych danych (PMI w Eurolandzie i Bezprobotni w USA nie zatrzesa rynkiem). Stawiam na szeroka konsole do przyszlej srody, gdzies miedzy 1.06 - 1.085.
banksterka kosić kasę musi żaden konsoli bym nie widział,pacynka pisze:Ja tam trzymam twardo S na edku i Oandian sie nie boje![]()
Słusznie, to też lewar skręcony do minimumas28 pisze:banksterka kosić kasę musi żaden konsoli bym nie widział,pacynka pisze:Ja tam trzymam twardo S na edku i Oandian sie nie boje![]()
a to że danych nie będzie to zawsze w każdej chwili można jako pretekst wykorzystać Grecję,
co jest dużo gorsze bo nie jesteśmy przewidzieć godziny wystrzału
as28 pisze:banksterka kosić kasę musi żaden konsoli bym nie widział,pacynka pisze:Ja tam trzymam twardo S na edku i Oandian sie nie boje![]()
a to że danych nie będzie to zawsze w każdej chwili można jako pretekst wykorzystać Grecję,
co jest dużo gorsze bo nie jesteśmy w stanie przewidzieć godziny wystrzału
wredna ta banksterka, robi coraz jakieś zmyły,
ale jak mnie wyczuli z edkiem to chamstwo,
zabrali mi SL na 1.0813 a TP zostawili,
wredoty straszne, mój błąd SL powinno być wyżej, ale tak złośliwie człowieka 0.6 pipsa zrobić,
no cóż raz na wozie raz pod wozem, tak czy siak system sprawdza się dużo lepiej jak element ludzki![]()
![]()
Jak narazie S na edku od 1.07766 - 40 pipsa do przoduas28 pisze:aha i jeszcze jedno, w czwartek mamy ważne dane dla europy i odczyt bezrobotnych
Może nie tak szybkouciekinier pisze:nie wiem kiedy zamierzasz kupować , ja kupiłem w piątek , dokupiłem w poniedziałek a sprzedać mam zamiar w czwartek rano jak cena już będzie na 12205 ( moje TP) ewentualnie nie pogniewam się jak cena dam doleci już dziś.Damian77 pisze:może jakiś piątkowy geniusz się wypowie o DAXie, skoro wtedy było źle kupować to może teraz ?
lukpiasek pisze:na zlocie może pójść szybka wycinka stopów do 1183 jesli nie przejda 1205