a WTI odbło od Fibo 127 ostatniej "fali" spadkowej, ciekawe czy przejdzie 44,10 (może głębsza korekta?)
Jak Fed zaskoczy haiku to będzie kilka dni co robić na różnych instrumentach.Szwajcar pisze:Zapowiadam, że po FEDzie będziemy handlować na DAXie po kursach około 10k.![]()
![]()
TP 10k
I tak się robi pieniądze najprościej: na niespodziankach._Kerad_ pisze:Kiwi na D1 RGR może się namaluje
a WTI odbło od Fibo 127 ostatniej "fali" spadkowej, ciekawe czy przejdzie 44,10 (może głębsza korekta?)
to ja zainstalowałem platforme i robię co mi się podobawarmia pisze:Elka na Edku?! ... toż to nawet politycznie niepoprawne.pr7emo pisze:uJek i eDek poniżej ceny otwarcia, za niedługo eLka na eDku
Niespodzianki spotykają tych, którzy nie odrobili poprawnie swojej pracy.robinhood200 pisze:I tak się robi pieniądze najprościej: na niespodziankach._Kerad_ pisze:Kiwi na D1 RGR może się namaluje
fx-technik pisze:Niespodzianki spotykają tych, którzy nie odrobili poprawnie swojej pracy.robinhood200 pisze:I tak się robi pieniądze najprościej: na niespodziankach._Kerad_ pisze:Kiwi na D1 RGR może się namaluje
-- Dodano: 20 wrz 2016, 17:57 --
_Kerad_ pisze:
I tak się robi pieniądze najprościej: na niespodziankach.
fx-technik pisze: Niespodzianki spotykają tych, którzy nie odrobili poprawnie swojej pracy.
-- Dodano: 20 wrz 2016, 17:57 --
To nie dla mnie była niespodzianka._Kerad_ pisze: no widzisz dla Ciebie to była niespodzianka a ja oczekiwałem takiej reacji