wiem wiem, już tutaj buli tacy co o 5 gadali ;];]lutek pisze:pipsi spotkamy sie za jakiś czas na 10 dolcach !!!!!!!!!
i jak kto ktoś tam kiedyś śpiewał " ... gdzie oni są ??... " La la la
wiem wiem, już tutaj buli tacy co o 5 gadali ;];]lutek pisze:pipsi spotkamy sie za jakiś czas na 10 dolcach !!!!!!!!!
ja np. mam hajs za postalutek pisze:98% na tym forum to naganiacze , kto o normalnym i zdrowym umyślę siedzi całe dni i weekend wyp[isując te bzdury , rynek wie , rynek nie wie , kreski pójda tam lub tam , itp, itd))))))))))))))))
No, nie widzę, bo do czego to ma być?MarioDM pisze:Sam widziszfx-technik pisze: Tak?
filozof to ma hajs , tyle postów produkujePipsKong pisze:ja np. mam hajs za postalutek pisze:98% na tym forum to naganiacze , kto o normalnym i zdrowym umyślę siedzi całe dni i weekend wyp[isując te bzdury , rynek wie , rynek nie wie , kreski pójda tam lub tam , itp, itd))))))))))))))))
highead też miał swego czasu
pipsi grasz długoterminowo to i straty konkret teraz są 100k nie twoje ale spokojnie odbije:))))))PipsKong pisze:ja np. mam hajs za postalutek pisze:98% na tym forum to naganiacze , kto o normalnym i zdrowym umyślę siedzi całe dni i weekend wyp[isując te bzdury , rynek wie , rynek nie wie , kreski pójda tam lub tam , itp, itd))))))))))))))))
highead też miał swego czasu
Chodzi mi o to, że chciałbym mieć wskaźnik, który ladnie rysuje kanał na poszczególnych interwałach. Kanał przydaje się, tyle, że ten wskaźnik potrafi ten kanał narysować z kosmosu i nijak do niczego to się nie ima.fx-technik pisze:No, nie widzę, bo do czego to ma być?MarioDM pisze:Sam widziszfx-technik pisze: Tak?
Zasadnicze pytanie, co autor miał na myśli?
kto sie przezywa sam sie tak nazywa:)))))PipsKong pisze:teraz przynajmniej wiem kto jest kto :O Lutek jest świnią ;];]
ten jaki nie miły ;];]lutek pisze:kto sie przezywa sam sie tak nazywa:)))))PipsKong pisze:teraz przynajmniej wiem kto jest kto :O Lutek jest świnią ;];]
A testowałeś Donchian Channel?MarioDM pisze: Chodzi mi o to, że chciałbym mieć wskaźnik, który ladnie rysuje kanał na poszczególnych interwałach. Kanał przydaje się, tyle, że ten wskaźnik potrafi ten kanał narysować z kosmosu i nijak do niczego to się nie ima.
Dałbyś rade jakoś go poprawić ?