Nie z nami takie numery

Jeżeli ta uwaga dotyczyła mnie, to powtórzę, nie uważam, że fibo jest zbędne, tylko powinno być używane w jakiejś konfluencji. Poniżej przykład, że również zwracam uwagę na fibo.Tomasz196407 pisze:to tak mała uwaga do postu chyba niedzielnego o Fibo
-co jest dla ciebie zbedne drugiego buduje-
Tak zgadzam sie,moneymaker pisze:Jeżeli ta uwaga dotyczyła mnie, to powtórzę, nie uważam, że fibo jest zbędne, tylko powinno być używane w jakiejś konfluencji. Poniżej przykład, że również zwracam uwagę na fibo.Tomasz196407 pisze:to tak mała uwaga do postu chyba niedzielnego o Fibo
-co jest dla ciebie zbedne drugiego buduje-
Rzeźnika nie wklejam, bo wszyscy widzą
Kermit tygodniowy nakręca UP i dlatego tak długo to trwa (tyle sesji wąskiej konsoli). Miesięczny jest też na L. 300 pips będzie ale w górę. Nawet więcej.Kermit pisze:rzeznik ma od dwoch tygodni na wykresie tygodniowym sygnal S, do tego 65% siedzi zapakowane w gore. To ze nie spadamy nizej wynika tylko z tego ze juz ladnie misiowato wyglada swieczka miesieczna i jakby polecieli 300 pipsow nizej to byloby za czytelne. Wymecza wytna co maja wyciac, dadza na niskim interwale typu h1 czy h4 sygnal L zeby dopakowac plankton i poleca dopiero ostro w dol, a po sygnale na tygodniowym IMO kazde podbicie w gore jest promocja pod S...
a pisalem a czytales ze dax jest spadkowy szukac pozycjii sssssŚwieżak44 pisze:Strasznie głęgokie korekty na DAX-ie. Gubią tropy??? Co to za gra?
Tsunami Ty dobry byłes na studiach z indeksów,TsunamiPL pisze:Dax jakiś dzisiaj wolny. Myślałem o 12.500 dzisiaj, ale lepiej postoję z boku