Dlaczego w nocy ma być salwa ?W nocy 1-2 może być niezła salwa
DayTrading: Wtorek 19.03.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.03.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
nie do końca, są jeszcze inne okoliczności - już mówiłem kiedyś ta średnia jest naprawdę dobrze skalibrowanaForexTig3r pisze:Takie równe poziomy sugerują bardziej wzrosty, łatwiej po prostu się zajmuje pozycje.Bemowo pisze:nie kupujcie poniżej !!!!! - porządnie wtedy je.....
jesteśmy dosłownie na krawędzi
To jest scenariusz bazowy jaki zakładają trejderzy, ale jutrzejszy protokół MPC zadecyduje może być niespodzianka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://www.pb.pl/3047575,44238,rynek-nie-docenia-cypru Morgnaki na S ustawione
- ForexTig3r
- Maniak
Dziś edek samotnie decydował, no może z pomocą Jena tylko. Psując plany na Kangurze.
Nie bardzo harmonia wychodzi, ja to się boję jutro z rana L-ki dawać pod BEN-a.
Jeśli Kabel poleci na północ, to może edka trochę podciągnąć...
Rogalski pisze że zrealizował się na 40 RGR.
Ten wskaźnik co mam na dole pokazuje mi wzrosty na większości interwałach powyżej M5. rynek jest mocno wykupiony na kablu....
Nie bardzo harmonia wychodzi, ja to się boję jutro z rana L-ki dawać pod BEN-a.
Jeśli Kabel poleci na północ, to może edka trochę podciągnąć...
Rogalski pisze że zrealizował się na 40 RGR.
Ten wskaźnik co mam na dole pokazuje mi wzrosty na większości interwałach powyżej M5. rynek jest mocno wykupiony na kablu....
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Bemowo pisze:nie do końca, są jeszcze inne okoliczności - już mówiłem kiedyś ta średnia jest naprawdę dobrze skalibrowanaForexTig3r pisze:Takie równe poziomy sugerują bardziej wzrosty, łatwiej po prostu się zajmuje pozycje.Bemowo pisze:nie kupujcie poniżej !!!!! - porządnie wtedy je.....
jesteśmy dosłownie na krawędzi
To jest scenariusz bazowy jaki zakładają trejderzy, ale jutrzejszy protokół MPC zadecyduje może być niespodzianka.
Uważasz że jebnie w dół czy w góre?
Uspokoiło się na chwilkę przed kolejnymi spadkami.....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
jaki masz target na spadki?Chris.ldn pisze:Uspokoiło się na chwilkę przed kolejnymi spadkami.....
eur/usd i eur/gbp cofają sie w celu umozliwienia traderom dobrania krótkich 
Proponuję 38,2 na obydwu parach

Proponuję 38,2 na obydwu parach

nowa jakość
Nowe denko.....greg811 pisze:jaki masz target na spadki?Chris.ldn pisze:Uspokoiło się na chwilkę przed kolejnymi spadkami.....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".