DayTrading: Wtorek 19.03.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.03.2013
Pr7emo pomyliłem się fatalnie, nie w piątek a w niedzielę.
Moja wina...
Wpis z 14 mar 2013, 14:05
"Moim skromnym zdaniem edzio w piatek zakończy dzień na poziomie
select 1.2790+(1.2995-1.2790)/2 from dual;
Plus minus 15pips."
Moja wina...
Wpis z 14 mar 2013, 14:05
"Moim skromnym zdaniem edzio w piatek zakończy dzień na poziomie
select 1.2790+(1.2995-1.2790)/2 from dual;
Plus minus 15pips."
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- ForexTig3r
- Maniak
omi7 pisze:Ktoś coś powie na ten temat? Mam pozycję w UJ i nie wiem czy analizuję obiektywnie.
M30 UJ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2013, 14:35 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Czyli jesteś za tym, aby w majestacie prawa (sic!) państwo wzięło sobie tyle, ile potrzebuje? Możemy nazywać to na 100 sposobów, wykazywać za i przeciw, ale nie zmienimy jednego - to jest grabież.pr7emo pisze: wydaje mi się, że zatwierdzenie haircut'a jest dobrym rozwiązaniem ale pod warunkiem że ktoś odpowie za popełnione błędy, bo w innym wypadku może to się skończyć jak z naszą budowlanką i świadomym powielaniem problemów
Cytat z klasyka "No i panie i kto za to płaci? Pan płaci... Pani płaci... My płacimy... To są nasze pieniądze proszę pana..."
Forex tygrysie tak patrze na ten Twój wykres i ni cholery nic nie dostrzegam.ForexTig3r pisze:omi7 pisze:Ktoś coś powie na ten temat? Mam pozycję w UJ i nie wiem czy analizuję obiektywnie.
M30 UJ
Zanim zrobisz maturę podpowiedz co można z niego wyczytać.
P.S. ja także moge wrzucić tu ze 3 wykresy które nic nie mówią, ale po co mam zaśmiecać forum.
Edit: wyjaśnij co ten wykres robi na forum i dlaczego, ja tego nie rozumiem. Może tępy jestem.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2013, 14:31 przez antoniZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
no dostaną akcje banków, mogą sobie na książeczkę zostawić dla dzieci, u nas jebią cie na każdym\ rogu, wysokimi stopami za kredyt, wysokim vatem, stosunkiem składek do zarobku i jakoś życie idzie do przodu, na ich miejscu oddał bym tą kasę, myślę że Cypryjczycy to raczej bogaci ludzie i mają pod dostatkiem, wyciągnął konsekwencje od odpowiedzialnych za ten kryzys cypryjski, bo zachodzi obawa że uwarunkowanie będzie to samo i wróci ten sam proceder, nawet to ostatnie zdanie jest jak dla mnie ważniejsze, aby nie popełnić czegoś podobnego w przyszłościcajto pisze:Czyli jesteś za tym, aby w majestacie prawa (sic!) państwo wzięło sobie tyle, ile potrzebuje? Możemy nazywać to na 100 sposobów, wykazywać za i przeciw, ale nie zmienimy jednego - to jest grabież.pr7emo pisze: wydaje mi się, że zatwierdzenie haircut'a jest dobrym rozwiązaniem ale pod warunkiem że ktoś odpowie za popełnione błędy, bo w innym wypadku może to się skończyć jak z naszą budowlanką i świadomym powielaniem problemów
Cytat z klasyka "No i panie i kto za to płaci? Pan płaci... Pani płaci... My płacimy... To są nasze pieniądze proszę pana..."
to tak jak z tobą, jeśli załatwisz swoją trudną sprawę i umiesz nie doprowadzić już więcej do niej to czujesz się pewniejszy i to jest korzystniejsze
u nas cie nawet komornik oskalpuje na 50% mimo że biedny jesteś i nie masz potencjału do generowania pieniędzy
- ForexTig3r
- Maniak
Znaczy się że jak, komornik oskalpuje tylko 50% niezależnie od tego że należności są dużo wyższe 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2013, 14:40 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Qu..wa, nie wierzę!pr7emo pisze: no dostaną akcje banków, mogą sobie na książeczkę zostawić dla dzieci, u nas jebią cie na każdym\ rogu, wysokimi stopami za kredyt, wysokim vatem, stosunkiem składek do zarobku i jakoś życie idzie do przodu, na ich miejscu oddał bym tą kasę, myślę że Cypryjczycy to raczej bogaci ludzie i mają pod dostatkiem, wyciągnął konsekwencje od odpowiedzialnych za ten kryzys cypryjski, bo zachodzi obawa że uwarunkowanie będzie to samo i wróci ten sam proceder, nawet to ostatnie zdanie jest jak dla mnie ważniejsze, aby nie popełnić czegoś podobnego w przyszłości
to tak jak z tobą, jeśli załatwisz swoją trudną sprawę i umiesz nie doprowadzić już więcej do niej to czujesz się pewniejszy i to jest korzystniejsze
u nas cie nawet komornik oskalpuje na 50% mimo że biedny jesteś i nie masz potencjału do generowania pieniędzy
Dlaczego byś oddał tą kasę?! Przecież to nie z ich winy się to sypie. Przychodzisz do banku, zostaje Ci przedstawiona oferta, zgadzasz się na nią i wypełniasz wszystkie postanowienia, aż któregoś dnia dowiadujesz się że musisz jeszcze dopłacić coś extra. Dlaczego, pytasz? "Problemy mamy, poza tym jest pan bogaty".
I Ty uważasz że to jest OK?!
Ktoś Ci z barbary łamie nos, a Ty sobie myslisz "jak to dobrze że mi ręki nie złamał, wporzo koleś"
Ludzie studiują wykresy, teorie, systemy, a nie potrafią odróżnić tego co dobre a co złe, przestają logicznie myśleć...
Nie ma czegoś takiego jak "mniejsze zło", to wymówka słabych bojących się odpowiedzialności szczurków.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2013, 14:48 przez cajto, łącznie zmieniany 2 razy.
nie wiem dokładnie, ale mają duży procent od podjętych działań, wiele osób płaci drugie tyle
nie jest ok!!!! ale to mniejsze zło
Niemcy nie ustąpią bo mają wybory i tak już się dużo poświęcają
wiele razy miałem ukryte opłaty w banku i nie chciał byś widzieć jak wtedy reagowałem, teraz jestem mądrzejszy o doświadczenia
nie jest ok!!!! ale to mniejsze zło
Niemcy nie ustąpią bo mają wybory i tak już się dużo poświęcają
wiele razy miałem ukryte opłaty w banku i nie chciał byś widzieć jak wtedy reagowałem, teraz jestem mądrzejszy o doświadczenia
Ostatnio zmieniony 19 mar 2013, 14:42 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
na cypr patrzycie a bankstera robi strach ladujac elski- jak pejsy nadrukoway kasy to jakos moglo byc a jak porzadek z rajami podatkowymi to edek dostaje po dupie 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- zastapmnie
- Pasjonat
zabawa na całego, jeden przewraca drugiego
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...