DayTrading: Wtorek 18.12.2018
Re: DayTrading: Wtorek 18.12.2018
EUR/JPY - konsolidacja wypełnia się
Sygnałem wybicia byłoby pokonanie dzisiejszych porannych minimów. Jeśli to nastąpi, to celem dla tej pary powinna strefa rozpoczynająca się w okolicach 126,5
-- Dodano: 18 gru 2018, 15:48 --
CAD/JPY - rozpoczyna się nowa fala spadkowa ?
Pokonanie budującej się od marca br. linii trendu, która ograniczała od dołu średnioterminową strukturę korekcyjną otworzyło drogę do rozwinięcia kolejnej, średnioterminowej fali spadkowej na tym rynku
Sygnałem wybicia byłoby pokonanie dzisiejszych porannych minimów. Jeśli to nastąpi, to celem dla tej pary powinna strefa rozpoczynająca się w okolicach 126,5
-- Dodano: 18 gru 2018, 15:48 --
CAD/JPY - rozpoczyna się nowa fala spadkowa ?
Pokonanie budującej się od marca br. linii trendu, która ograniczała od dołu średnioterminową strukturę korekcyjną otworzyło drogę do rozwinięcia kolejnej, średnioterminowej fali spadkowej na tym rynku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ropa

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Słabizna TraderzeNieśmiertelny Trader pisze:Ropa![]()

nie znasz moich potrzeb

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
broker dziwnie przelicza lotyPipsKong pisze:Słabizna TraderzeNieśmiertelny Trader pisze:Ropa![]()
nie znasz moich potrzeb

100 to jak 0,10

Chcialbym zeby to bylo 700

ropa ale juz narazie zgodnie z planem obnizyli tylko dol do 48 narazie czyli 48-51c konsola i tyle
42,5 to juz git
a ty pepsiak cos tak przyszalal znowu lotami bo widze edek cos spada ?
42,5 to juz git
a ty pepsiak cos tak przyszalal znowu lotami bo widze edek cos spada ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
zakładam lekki ruch do góry na niskim interwale eurusd
EDEK TEŻNieśmiertelny Trader pisze:no i sie zesrala ropka

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Indeksy tylko L.. tak jak mówiłem XAB..
PS. Co Zaorsiego to przeczytałem wczoraj, że o 22 zamyka, scenariusz źle poszedł i idzie świętować.. a potem dobrał.. nic nie rozumiem...

PS. Co Zaorsiego to przeczytałem wczoraj, że o 22 zamyka, scenariusz źle poszedł i idzie świętować.. a potem dobrał.. nic nie rozumiem...
Ostatnio zmieniony 18 gru 2018, 15:53 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
pisał w postach że jak wybronią D1 to zostawia , no i mało tego nie dość że zostawił to jeszcze na zakończenie sesji dokupił ...Świeżak44 pisze:Indeksy tylko L..
teraz siedzi w tym do końca roku, ale wyjdzie z tego moim zdaniem o wiele szybciej ;] bo on w gorącej wodzie kompany ;]