-- Dodano: 18 mar 2014, 11:34 --
jutro FED obetnie 10 mil a my polecimy na 1,42

ja nikomu nic nie wkręcam ty sam się wkręcasz, przyczepileś się do mnie bo mam odwrotną analize do twojej i nie mozesz tego zdzierżyć chyba - koniec nie odpisuje więcej Tobie nie chcę Ci psuć napawania się nadziejąbelzebub pisze:powoli zaczynasz łapać o co tu chodzi, ja nie nie WKRĘCAM innym swoich planów, po prostu gram to co zaplanuję(wskaźniki pokażą)lukpiasek pisze:belzebub pokaż kozaczku co mówi twoja at a pewnym to bądź tylko podatków i śmiercia nie pewności w spekulacjach giełdowych
belzebub pisze:lukpiasek pisze:kwestia interpretacjikera.p pisze:No to inflacja w EU gorsza ZEW gorszy no i zaraz cięcie QE - jak tak dalej to stawiam że GS wciąga lamerów w Lki, chyba że zapomnieli powiedzieć że stawiają Lkę po korekcie na QE
może GS wciaga lamerów w eSki żeby ich wyciąć do 1.45
![]()
a do belzebuda jeszcze jedna kwestia AT jest tylko jedna za to każdy ją interpretuje po swojemu i dlatego każdy widzi to co chce widzieć a to rynek weryfikuje kto zarobił a kto stracił bo tylko to jest wyznacznikiem a nie posiadanie racji
CZŁOWIEKU ZROZUM ŻE TO CO ROBISZ, ROBISZ SOBIE I NIE WKRĘCAJ SWOICH PRZEMYŚLEŃ INNYM
zminiejszenie luzowania w cenie już.pkubiu pisze:pacząc na to wszystko nie moge - ide sobie cos do herbaty dolac
Cena ropy pod 100baksów wykańcza bolszewików może wujek Sam ma diabelski plan? hihihipkubiu pisze:a moze to rownoważy
ESM przyjęty przez Niemiecki Trybunał Konstytucyjny, jest zgodny z konstytucją Niemiec. Niemcy musza jednak zmienić procedurę płatności składki Niemiec do ESM.
i pacie na rope co raz blizej 100 czyli spadki na oil osłabiają dolara tak?
zeuss pisze:zminiejszenie luzowania w cenie już.pkubiu pisze:pacząc na to wszystko nie moge - ide sobie cos do herbaty dolac