DayTrading: Wtorek 18.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 18.03.2014
Polowałem na CFD, ale już mi uciekło.
mamy 4 podejście do wsparcia.
Pierwszy raz trwale zeszliśmy poniżej 200 EMA z H4 - owszem nadal w tolerancji - zobaczymy co dzienna świeczka pokaże
Pierwszy raz trwale zeszliśmy poniżej 200 EMA z H4 - owszem nadal w tolerancji - zobaczymy co dzienna świeczka pokaże
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
puszczą, na pewno, muszą jeszcze nieco gości obuć w pozycję, ewentualnie wyciąć na nowych maksach,lukpiasek pisze:gdzie nowy123 ? wczoraj pisał że pump&dump na s&p póki co ładnie mu się sprawdza pump ciekawe czy trafi też w dump ale wątpie jak złapią nju high mogą nie puścić
jakkolwiek wszystko to kruchy lód, runie, ale jeszcze dystrybucja na dobrych informacjach musi pójść
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
SP500 bardzo ladnie przed FEDEM podciagnecie jeszcze dzis kto nie ma S na SP500 jak np ja trzymane od 885 to mozna doberac pod FEd
dobry teraz poziom na short kiwi 

Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
też lubię papierkową robotę, ten szelest liczenia papierków przy ścianie płaczu(bankomacie)...Ciapul pisze:a że chwilowo wyskoczyła mi niezapowiedziana papierkowa robota to nie narzekam...niemiaszek pisze:więc te ruchy są z ...
https://www.tradingview.com/x/ko110xb2/

wtedy nie narzekam, choć nie każdy bankomat może długo szeleścić

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
a co FED miłby nieby zrobić co miałoby negatywnie zaskoczyć rynek,Nowy123 pisze:SP500 bardzo ladnie przed FEDEM podciagnecie jeszcze dzis kto nie ma S na SP500 jak np ja trzymane od 885 to mozna doberac pod FEd
obawiam się że będzie dokładnie odwrotnie, koniec serii kontraktów i kwartału jest ważniejszy

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
ropka zaczyna się komplikować 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
lukpiasek
pisze:gdzie nowy123 ? wczoraj pisał że pump&dump na s&p póki co ładnie mu się sprawdza pump ciekawe czy trafi też w dump ale wątpie jak złapią nju high mogą nie puścić
nie bylo mnie spoko ja trzymam S swoje juz jakis czas i ich nie zamknalem
teraz polowanko na KIWI i knagura na S pod jutro dokladam
szczegolne ze USD JPY i ogolne JPY nie raguja wiec SP500 podpucha robiona
dzien przed fedem
podoberane S na KIWI i KANGRA pod jutro http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
pisze:gdzie nowy123 ? wczoraj pisał że pump&dump na s&p póki co ładnie mu się sprawdza pump ciekawe czy trafi też w dump ale wątpie jak złapią nju high mogą nie puścić
nie bylo mnie spoko ja trzymam S swoje juz jakis czas i ich nie zamknalem
teraz polowanko na KIWI i knagura na S pod jutro dokladam
szczegolne ze USD JPY i ogolne JPY nie raguja wiec SP500 podpucha robiona

podoberane S na KIWI i KANGRA pod jutro http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
- LarryGoldberg
- Gaduła
to rzeznik na s2. zna ktos sposob zeby pivot points nie splaszczl ''przestrzeni roboczej''? jak narysuje np linie zanim włącze wskaznik to jest ok ale i tak w koncu się zmieni? jakies sugestie?