DayTrading: Wtorek 18.02.2020
Re: DayTrading: Wtorek 18.02.2020
Czemu ropa spada? Kto to gra? Możecie wrzucić jakiś wykres.
PiS forever
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
BAXIU, to nie moje malunki ale zakładam to jako najsensowniejszy scenariusz na ten rok. Widac gołym okiem ze zapdła decyzja o zaoraniu europy. Sam zobacz co robia z giełdami. To wszystko smierdzi mega inflacją. Dolar polegnie na koncu. A co do naszego podworka to jest tu sporo do przejecia. Daj lepie siana z Skowaniem dolca bo to jest tak jak 4 lata temu na edku lapali ski i konca nie bylo widac wzrostu....
titor o dolcu
no wlasnie tak zaczalem myslec ze w sumie robie robote glupiego od przynajmniej tygodnia
ale liczylem na jakas korekte a tu dpa blada narazie
sinus ropa wti
z tym ze doloz sobie z 15 pipsow do mego wykresu bo cos mi przeklamuja na starcie na ropie
https://iv.pl/image/GrIDP3d
2ski teraz
a w zasadzie tylko strazaka zostawilem bo juz zysk jest gitr 
no wlasnie tak zaczalem myslec ze w sumie robie robote glupiego od przynajmniej tygodnia
ale liczylem na jakas korekte a tu dpa blada narazie
sinus ropa wti
z tym ze doloz sobie z 15 pipsow do mego wykresu bo cos mi przeklamuja na starcie na ropie
https://iv.pl/image/GrIDP3d
2ski teraz

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Potężna podażowa miesięczna świeczka za styczeń. Transport stoi i turystyka to i potrzeba mniej ropy...
Time is Money.
XAB. tyle lat jesteś na rynku i naprawde nie wiesz skąd się biorą w środku miesiąca różnice kilkudziesięcio pipsowe w kwotowaniach ropy u różnych brokerów?
Pomysl
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kermit w sumie wiem choc na ropie to akurat ja kiedys raczej nie gralem
a ze w moja broszke to nie zawracam sobie zbytnio tym głowy
maznał bys moze jeszcze raz te swoje kreski na dolcu bo mi popierniczyli przez to niby stanie w miejscu na edku a wzrost usd/pl troche moje zalozenia plissss
z ropka nie glowkuje straznik i po robocie to 3ktr i tez moge skracac
i jakby to na 23fb uciekne z tego i tyle
choc z mego zalozenia zakladalem podejscie wyzej i dopiero mozlwe w dol ale wyszlo jak wyszlo
https://iv.pl/image/GrID0A2
zgasilem s na frycku i BP bo za bardzo w dol checi nie widze
moze zle ale jest zysk i tyle zmartwien
a ze w moja broszke to nie zawracam sobie zbytnio tym głowy
maznał bys moze jeszcze raz te swoje kreski na dolcu bo mi popierniczyli przez to niby stanie w miejscu na edku a wzrost usd/pl troche moje zalozenia plissss
z ropka nie glowkuje straznik i po robocie to 3ktr i tez moge skracac

i jakby to na 23fb uciekne z tego i tyle
choc z mego zalozenia zakladalem podejscie wyzej i dopiero mozlwe w dol ale wyszlo jak wyszlo
https://iv.pl/image/GrID0A2
zgasilem s na frycku i BP bo za bardzo w dol checi nie widze

Ostatnio zmieniony 18 lut 2020, 10:39 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
JAKI PUNKTUALNY S........L
ZOBACZYMY...
TAK DZIAŁA ZGRUPOWANIE TAŚM