DayTrading: Wtorek 17.09.2013
Re: DayTrading: Wtorek 17.09.2013
tomyy, pochwal się na czym dziś zarobiłeś
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak
Wiekszy kapital nie wchodzi na rynek kiedy tak wazne dane moga zarzaglowac oczekiwaniami. To nie znaczy ze rynek nie porusza sie technicznie w skali intraday bo jedna okazja do zagrania pojawila sie kiedy testowalismy silne wsparcie z ostatniego tygodnia.
https://www.tradingview.com/x/86vrPZ8N/
Jak dla mnie rynek jest caly czas taki sam i nie widze powodow do narzekania

Ostatnio zmieniony 17 wrz 2013, 15:10 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Na Edku raz w górę i raz w dół dalej leci !!!
-- Dodano: wt 17-09-2013, 14:09 --
-- Dodano: wt 17-09-2013, 14:09 --
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
czyli łapiesz tak po 10 pipek raz w te raz w te
tak sie zastanawiam co z tym ojro jenem
tak sie zastanawiam co z tym ojro jenem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
O Ejku nie mam zdania ale Ujek daje zarobić M15 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- realprofit
- Stały bywalec
Zgadzam sie. Na edku fajna sytuacja, ale nie widzę miejsca, gdzie mógłbym pewnie wejść. Wszystko ładnie wygląda, ale na historii...ZielonaMgielka pisze:Wiekszy kapital nie wchodzi na rynek kiedy tak wazne dane moga zarzaglowac oczekiwaniami. To nie znaczy ze rynek nie porusza sie technicznie w skali intraday bo jedna okazja do zagrania pojawila sie kiedy testowalismy silne wsparcie z ostatniego tygodnia.
Z ejkiem proponuje poczekac, jak zareaguje na ten szczyt 132.64
coś na brencie może się fejk zrobić tam się tak czesto dzieje ze robią dołek górę i nagle jeb w druga
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak
realprofit pisze:Zgadzam sie. Na edku fajna sytuacja, ale nie widzę miejsca, gdzie mógłbym pewnie wejść. Wszystko ładnie wygląda, ale na historii...ZielonaMgielka pisze:Wiekszy kapital nie wchodzi na rynek kiedy tak wazne dane moga zarzaglowac oczekiwaniami. To nie znaczy ze rynek nie porusza sie technicznie w skali intraday bo jedna okazja do zagrania pojawila sie kiedy testowalismy silne wsparcie z ostatniego tygodnia.
Z ejkiem proponuje poczekac, jak zareaguje na ten szczyt 132.64
Nie przesadzajmy z ta historia. Wsparcia i opory tak dzialaj a tutaj jest to nad wyraz oczywiste. Stalem ze zleceniem kupna na samym wsparciu ale braklo paru pipek do realizacji - ktos z wiekszym marginesem ma dobry poczatek tygodnia.

- realprofit
- Stały bywalec
Cena nie zawsze musi sie odbic od poziomu dlatego ja wole czekać na potwierdzenie, że chce i może iśc w danym kierunku.Nie przesadzajmy z ta historia. Wsparcia i opory tak dzialaj a tutaj jest to nad wyraz oczywiste. Stalem ze zleceniem kupna na samym wsparciu ale braklo paru pipek do realizacji - ktos z wiekszym marginesem ma dobry poczatek tygodnia.
Aktualnie na UJ 99.3 Obstawiace zejście już, czy jeszcze do 99.35 skoczy?
- zastapmnie
- Pasjonat
kiwi nadaje kierunek antypodom
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...