Serwis Forex-nawigator.biz korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. [Zamknij tą informację]
d4mian7 pisze:chodziło mi o to ze nie zawsze trzymac sie planu. czasami trzeba wczesniej zamknąć. tu zamkniecie sie liczy a nie otwarcie. to zamkniecie daje nam zysk lub strate. przetrzymywanie strat jest złe. nie branie profitu jest złe. trzeba miec kilka scenariuszy. zwycieza elastyczne myslecenie a nie twarodglowe.
Przeciez sam pisze o tym od lat. I pewnie wielu innych też. To ma byc ta rewelacja?
Tomasz196407 pisze:Blondyn daj sobie spokój z tym tematem, pamietasz jak swego czasu w dyskusjach ogólnych tutejszego forum rozwijał sie temat --... wykres swiecowy nie działa to teraz masz cos podobnego wnioski wysnuwaja sie same
ja to czasami lubie sie podroczyć Ktos nawet mi zarzucał, że bywam złosliwy. Może jest cos na rzeczy?
Tomasz196407 pisze:Blondyn daj sobie spokój z tym tematem, pamietasz jak swego czasu w dyskusjach ogólnych tutejszego forum rozwijał sie temat --... wykres swiecowy nie działa to teraz masz cos podobnego wnioski wysnuwaja sie same
ja to czasami lubie sie podroczyć Ktos nawet mi zarzucał, że bywam złosliwy. Może jest cos na rzeczy?
Nowinki, ciekawostki a karawana jedzie dalej
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeszcze spojrzenie na AN Pana Andruta 1.5850 niewiele sie pomyliłem a BTC na wybicie dołka 6400
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora