Jeszcze żeby edek cofną odrobinę to na ero go zamknę
DayTrading: Wtorek 17.02.2015
Re: DayTrading: Wtorek 17.02.2015
Złoto w końcu poszło, a już wątpiłem 
Panowie,
jak giełdy US? Futures wskazują lekkie plusy...jak się cofną z tych poziomów to na wykresach będą widocznie podwójne szczyty.
jak giełdy US? Futures wskazują lekkie plusy...jak się cofną z tych poziomów to na wykresach będą widocznie podwójne szczyty.
edek pewnie zaraz wróci skąd przyszedł, taki teraz jego urokZulume pisze:Złoto w końcu poszło, a już wątpiłem
a co tak kiwi buja ?
mistrzowski wysko na KIWI i czapa
Whole milk powder price index rises 13.7% and averages at $3272/MT in GDT auction.
Whole milk powder price index rises 13.7% and averages at $3272/MT in GDT auction.
może dane z aukcji mlekaMR. D pisze:a co tak kiwi buja ?
o ile wiem to były wcześniej... wzrosty czwarty raz z rzędu..Kolavor pisze:może dane z aukcji mlekaMR. D pisze:a co tak kiwi buja ?
dsokol pisze:edek pewnie zaraz wróci skąd przyszedł, taki teraz jego urokZulume pisze:Złoto w końcu poszło, a już wątpiłem
wiem właśnie, ale już po ptakach
trudno, zysk z gold'a przewyższa tą stratę ponad 3'krotnie, ale nie o zysk chodzi, każda transakcja zamknięta na minusie to "MOJA WIELKA PRZEGRANA". W końcu nie ma co ukrywać, skuteczność ma tu dużą rolę
aukcja mleka o 15,30 byłaMR. D pisze:a co tak kiwi buja ?
13,7 % w górę
Cena mleka w proszku rośnie aż o 13,7 % do poziomu 3272 usd/tonę.
Co za czasy 50 000 zabitych na Ukrainie zerwanie rozejmu i w zasadzie bez reakcji a wystarczy żeby Ciprias zapowiedział wprowadzenie zakazu sprzedawania długów do firm windykujących oraz zakaz przejmowania domów za długi i od razu euro dół...