DayTrading: Wtorek 17.02.2015
Re: DayTrading: Wtorek 17.02.2015
malowanie na kolanie SP500
USD CAD dobra okazja byla na retescie pod S brane prz y 12440 ja krysowalem na ! h dopier ojak by ta wczeniejsz line przebili to wtedy ale tam SL
teraz SL na zysk i zobaczymy c oz teg o wyjdzie
USD CAD dobra okazja byla na retescie pod S brane prz y 12440 ja krysowalem na ! h dopier ojak by ta wczeniejsz line przebili to wtedy ale tam SL
teraz SL na zysk i zobaczymy c oz teg o wyjdzie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na ujku h4 to przypadkiem nie rysują rgr???
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

- dobryfxplayer
- Maniak
jest taka mozliwosc juz od dwoch dniwaz69 pisze:na ujku h4 to przypadkiem nie rysują rgr???

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
miło mi, że coraz częściej mnie cytujesatlanticos pisze:coraz ciekawsze "złote myśli" się na tym forum pojawiają...MR. D pisze: mały lewar i prędzej czy później wejdzie
żeby nie było offa to kabel h4 poniżej i kilka kreseczek
https://www.tradingview.com/x/UG4MhypO/

SREBRO W FAJNY MIEJSCU..... chyba jak przebije to ciemna d... i nie wiem czy nie buy wrzucić
Nauka nauka nauka....... 

czasowa zobaczym y c o wyniknie z USD CAD a
gold, wszedł by ktoś w elki? ja spróbuje na 1201 sl 1198-9 zobaczymy co z tego będzie
biedny to ja jestem od urodzenia...
Here comes the first trial balloon: GREECE AIMS TO REQUEST LOAN ACCORD EXTENSION TOMORROW: OFFICIAL: BBG and RTRS. Up next: denial
i znow usciema z GRECJA trwa kabaret
i znow usciema z GRECJA trwa kabaret
Tym bardziej, że poprzednia wiadomość grzmiała o wcześniejszych wyborach w Grecji na wypadek niedogadania się z eurozoną.Nowy123 pisze:i znow usciema z GRECJA trwa kabaret