AUDUSD najpierw poszedł do góry, retestując szczyt, teraz retestował dołek.
Moje "bazgroły" trzymają się doskonale.
DayTrading: Wtorek 16.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 16.09.2014
Dadas, gdzie SL ustawiłeś?Dadas pisze:Dokładnie tak, jak pisałem, około 40 Pipsów.Marcin30 pisze:Co tam DAX tak zjechał z rana....
Expect the Unexpected...
Tak, jak ci wczoraj pisałem, na tej linii Aqua.tuvok pisze:Dadas, gdzie SL ustawiłeś?Dadas pisze:Dokładnie tak, jak pisałem, około 40 Pipsów.Marcin30 pisze:Co tam DAX tak zjechał z rana....
Realizuję ten scenariusz, o którym wczoraj pisałem.
To może potrwać dłużej niż 1 dzień.
-- Dodano: wt 16-09-2014, 8:25 --
Kabel realizuje scenariusz:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To że coś zrobi, to więcej niż pewne.koks pisze:ładnie ładnie, ale przy większych ruchach polecam się ciasno zabezpieczyć ze SL na zysk , bo bank rosji może znowu zrobić niespodziankę.ZbychuM pisze: Rubel ładnie idzie.
ciekawe tylko kiedy, przed samym 40.00?ZbychuM pisze:To że coś zrobi, to więcej niż pewne.koks pisze:ładnie ładnie, ale przy większych ruchach polecam się ciasno zabezpieczyć ze SL na zysk , bo bank rosji może znowu zrobić niespodziankę.ZbychuM pisze: Rubel ładnie idzie.

Swing
To już tylko oni wiedzą. Pytanie tylko, jak długo będzie ich stać na to, żeby interweniować.
siedzą na rezerwach , będzie stać raczejZbychuM pisze:To już tylko oni wiedzą. Pytanie tylko, jak długo będzie ich stać na to, żeby interweniować.

Swing
atlanticos pisze:edek h1 - aktualizacja.... na obecną chwilę wg mnie tworzy się flaga z trójkątem wewnątrz. Wyjście dołem z trójkąta to jednocześnie wyjście z flagi i test ostatnich minimów... natomiast ewentualne wyjście górą z trójkąta to test górnej bandy flagi IMO
https://www.tradingview.com/x/IUQZSGhN/
cholerna stara kreska, jak dla mnie do kółka edek powinien dolecieć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Interwencje kosztują, Krym kosztuje, Donbas kosztuje, sankcje kosztują, zbrojenia kosztują, ropa spadła, na ile starczy ?koks pisze:siedzą na rezerwach , będzie stać raczejZbychuM pisze:To już tylko oni wiedzą. Pytanie tylko, jak długo będzie ich stać na to, żeby interweniować.ale trwale kursu nie zbiją
nie wiem, ja nie z RosjiZbychuM pisze:Interwencje kosztują, Krym kosztuje, Donbas kosztuje, sankcje kosztują, zbrojenia kosztują, ropa spadła, na ile starczy ?koks pisze:siedzą na rezerwach , będzie stać raczejZbychuM pisze:To już tylko oni wiedzą. Pytanie tylko, jak długo będzie ich stać na to, żeby interweniować.ale trwale kursu nie zbiją

tłusty miś na pewno zrobił sobie spore zapasy na zime..
Swing