O 22 sondaż kolejnyatlanticos pisze:kabel h4 po dzisiejszych zabawach... chyba rozwijac tematu nie trzeba - wszystko widac
https://www.tradingview.com/x/l3gg8kvA/
DayTrading: Wtorek 16.09.2014
- Matthew414
- Pasjonat
Re: Odp: DayTrading: Wtorek 16.09.2014
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 16.09.2014
jesli to jest flaga to armagedon zrobia depozytomhighend pisze:a dolnej linii kanału nie zechce potestować jeszcze ?atlanticos pisze:kabel h4 po dzisiejszych zabawach... chyba rozwijac tematu nie trzeba - wszystko widac
https://www.tradingview.com/x/l3gg8kvA/

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Na kablu domknęli lukę czy coś zabrakło?
Nieśmiale ją zaatakowali..elusia pisze:Na kablu domknęli lukę czy coś zabrakło?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
USD dalej sie bedze moim zdanem umacnal FED juz sie ne mus martwic o kolegow z WS ja zamkne calkiem dodruk i zaczne podnoscic stopy % to CHNSKI druk i wojna walutowa na calego ruszyla
Chiny drukuja JApan drukuje UE drukuje a USD konczy drukowane wiec
-- Dodano: wt 16-09-2014, 20:16 --
co do USD i FEd jutro TOPEr zaciesnanie dalesz i wygaszane QE teraz tylko i wylaczne skupiene w strone tematu stop % czy termin 2 polowa 2015 w grze czy skróca czy wydłużą

co do USD i FEd jutro TOPEr zaciesnanie dalesz i wygaszane QE teraz tylko i wylaczne skupiene w strone tematu stop % czy termin 2 polowa 2015 w grze czy skróca czy wydłużą
lukpiasek pisze:Pewnie tak Ci się wydaje jak Ci się wydawało od kilku miechów 1500 na złociepedro pisze:na audi ładne podwójne dno na h4 się klaruje... nie jestem w żadnej mierze specem od eliota, ale wydaje mi się, że na Twoje kreski Eliot w grobie się przewraca ; ) ...lukpiasek pisze:aud/usd
https://www.tradingview.com/x/EDYoz4lw/
kolega chyba marcin76 miał racje powinno być teraz dobre miejsce na shorty sl szczyt fali c![]()
Pamiętam jak się śmiałeś kiedy w maju pisałem o 1180 a już tylko 50$ brakuje
Pewnie tak Ci się wydaje jak Ci się wydawało od kilku miechów 1500 na złocie

Pamiętam jak się śmiałeś kiedy w maju pisałem o 1180 a już tylko 50$ brakuje

pokaż mi jednego posta gdzie się śmiałem, jak pisałeś o 1180 ... a, że 1500 widziałem.. chciałem widzieć to widziałem : ) a że poszło w drugą stronę, to ja na to nie poradzę... z rynkiem nie wygram... z tym, że z tego co pamiętam Ty o 980 pisałeś... ale nie chce mi się tracić czasu na szukanie w historii...
Twojego 'eliota' szlag na audi trafił... https://www.tradingview.com/x/eCnoVKqG/
... btw, pewnie zarobiony po pachy jesteś, dzięki spadkom na złocie ...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
co do usd dzisiaj slyszalem wywiad w cnbc z analitykiem sachsa i on i cała ferajna widzi sp500 10% up za 12 miechow, pozniejj jakies plotki z WSJ ze stopy pozostaną nie zmienione .. cos jak to mowicie "pejsy" kombinują.. 

Nowy123 pisze:USD dalej sie bedze moim zdanem umacnal FED juz sie ne mus martwic o kolegow z WS ja zamkne calkiem dodruk i zaczne podnoscic stopy % to CHNSKI druk i wojna walutowa na calego ruszyla
Z innej beczki... IPO Alibaby można mieć też w polskim DeGiro. Trochę późno dostałem info, ale może kogoś jeszcze zainteresuje (kto ma tam konto), a jak nie to dobrze wiedzieć na przyszłość:
"Zapisy na akcje w IPO Alibaby
Ostatnio otrzymujemy wiele pytań dotyczących IPO chińskiej spółki Alibaba z branży e-commerce. DEGIRO współpracuje z bankiem zaangażowanym w IPO Alibaby. W związku z tym istnieje możliwość przydziału akcji dla naszych klientów. Jednakże ze względu na popularność tego IPO przydział akcji nie może zostać zagwarantowany. W związku z powyższym oferujemy zapisy na IPO za darmo. Zapisy są możliwe do środy 17 września 2014 do godziny 12:00."
"Zapisy na akcje w IPO Alibaby
Ostatnio otrzymujemy wiele pytań dotyczących IPO chińskiej spółki Alibaba z branży e-commerce. DEGIRO współpracuje z bankiem zaangażowanym w IPO Alibaby. W związku z tym istnieje możliwość przydziału akcji dla naszych klientów. Jednakże ze względu na popularność tego IPO przydział akcji nie może zostać zagwarantowany. W związku z powyższym oferujemy zapisy na IPO za darmo. Zapisy są możliwe do środy 17 września 2014 do godziny 12:00."
Expect the Unexpected...
Venomouss pisze:co do usd dzisiaj slyszalem wywiad w cnbc z analitykiem sachsa i on i cała ferajna widzi sp500 10% up za 12 miechow, pozniejj jakies plotki z WSJ ze stopy pozostaną nie zmienione .. cos jak to mowicie "pejsy" kombinują..
Nowy123 pisze:USD dalej sie bedze moim zdanem umacnal FED juz sie ne mus martwic o kolegow z WS ja zamkne calkiem dodruk i zaczne podnoscic stopy % to CHNSKI druk i wojna walutowa na calego ruszyla
stop % nie zmiena planow mowa jest o 2 polowie 2015 wygaszane qe bez zmian zacesnanie znowu pewnie o 10 mld wiec cudow ne bedze jesli nic ne wspona o stopach % czy beda wczeniej czy pozniej czy bez zmian
- krzychu3_1989
- Pasjonat
nowy jak tam kangur u ciebie z tego co pamiętam twoje obrazki mówiły coś że przy 9080-9120 trza szorcic - nie mylę się?