Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Dziękuję, jeszcze myślę o danych i próg jest wysoko. Zobaczymy.
Śmiało CBlondyn - może wykresy na eu, gu, twoje gry?
Ja nie mam w tej chwili wizji na ropę. Też myślałem o tym wsparciu/oporze, ale to chyba marzenie.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
ile eDek będzie teraz siedział w konsoli na tym niskim poziomie? 5 dni? 3 tygodnie?
będą teraz męczyć dołki … zawsze tak jest
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
ile eDek będzie teraz siedział w konsoli na tym niskim poziomie? 5 dni? 3 tygodnie?
będą teraz męczyć dołki … zawsze tak jest
po prostu wiem kiedy mogę swobodnie grać, a kiedy pojawia się dużo przeciwności
ale i tak metacelem jest spuścić eDwarda niżej
choćby miało to kosztować 5% konta
Ropa kolejny raz wraca poniżej kluczowego oporu na 59.20. Dzisiaj mamy mocne zejście, co otwiera drogę do dalszych spadków. Warto obserwować lokalne poziomy na niższych TF.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Analizy nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
Ostatnio zmieniony 16 lip 2019, 20:45 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora