DayTrading: Wtorek 16.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 16.07.2013
Ani ZEW ani stanów inflacja nie da ci tego co da ci Ben matka... toż to mikro ruchy są, czekają na Testifies bena jutro... i może być zmarnowany wtorek jak boczniak będzie.... +-20, 30 pipsów
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
inflacja w gore BErnanke dopina swego cal yswiec bedzie splacal dlugi USATommy_Boss pisze:Edka to na siłę ciągną skurczybyki !!!!
EDKa zbieraja S rosnie prawdopodbienstwo zacienianie ale swoje juz zrobil bernanke bajere puscil by koledzy mogli swoje ugrac i zbil obligacje:)
-- Dodano: wt 16-07-2013, 14:50 --
fromagboy pisze:Ani ZEW ani stanów inflacja nie da ci tego co da ci Ben matka... toż to mikro ruchy są, czekają na Testifies bena jutro... i może być zmarnowany wtorek jak boczniak będzie.... +-20, 30 pipsów
jutro bernanke powie odwrotnie jak zobaczy dane z inflacji kabaret
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Czyli co ?? będzie zjazd z nowego szczytu ?? dobierają S banksterzy ???
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Jak przetrzeźwieje? Na kacu coś pierdolnąć może rzeczywiścieNowy123 pisze:
jutro bernanke powie odwrotnie jak zobaczy dane z inflacji kabaret

piekna akcje przygotowal BErnanke ciekwe co powie jutro na EUR USd trzeba szukac Sfromagboy pisze:Jak przetrzeźwieje? Na kacu coś pierdolnąć może rzeczywiścieNowy123 pisze:
jutro bernanke powie odwrotnie jak zobaczy dane z inflacji kabaret, na razie elka od 99.35 się trzymie, obaczym

-- Dodano: wt 16-07-2013, 15:04 --
system na S na kangaro

Nawet duzi nie zniosą tak małej płynności/zmienności o tej porze, zaraz się będzie wyjaśniać, trza zarabiać do k.wy n.dzy
kangor 9175 okolice pierszy poziom
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Jak dojdzie do 9150 to będę zadowolony i ide naNowy123 pisze:kangor 9175 okolice pierszy poziom

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
tego nie wiem czy tam dojada na razie kombinuja jak mogaTommy_Boss pisze:Jak dojdzie do 9150 to będę zadowolony i ide naNowy123 pisze:kangor 9175 okolice pierszy poziom![]()
![]()

momentami nawet ~3.2350 bylo, ciekaw jestem jak dzienna sie zamknie, jesli powyzej to L, chodz zastanawia mnie szybkosc wzrostów/spadkow, USDPLN przez 25 dni wzrosl o ~23grosze a potem spadlo w 6 dni spadl ~15groszy..atlanticos pisze:ja tez jechalem z S od 3.36.. Brakuje mi caly czas jeszcze jednej podbitki w okolice 3.30 -3.33 zanim 3.20 dotkniemy. Zresztą 3.24 mamy 61.8 fibo ostatnich wzrostów wiec tak sie zastanawiałem rano czy nie przetestują tego poziomu dlatego w tym miejscu uśredniałem.... zobaczymy co w dalszej części dnia zrobiąadk77 pisze:
Zastanawiam się co ciebie skusiło na l na tej parze, bo ja miałem shorty od 3,38 i dzisiaj zamknąłem po 3,276 a i tak za wcześnie bo tp2 miałem na 3,25 i dopiero w okolicy 3,20 widziałbym l