Na jutro chybaKusus pisze:Dwa alternatywne scenario na dzisiejszy dzień.
Wybiją 1.14 to zrobią 1.17
Wybiją 1.10 to zrobią 1.04.
EU H4
obserwacja, obserwacja, obserwacja...

Na jutro chybaKusus pisze:Dwa alternatywne scenario na dzisiejszy dzień.
Wybiją 1.14 to zrobią 1.17
Wybiją 1.10 to zrobią 1.04.
EU H4
obserwacja, obserwacja, obserwacja...
OT (order tracer) włacza i wyłącza zliczanie...taki guzik na ekraniekera.p pisze:Siły na rynku już brak...shogomad pisze:Dax jeszcze dzisiaj nowe szczyty mogą być...tylko sie skorygujemy do 11020
Podrzuć nazwę skryptu zliczającego Ci pozycje z pipsami![]()
Co to jest ten kwadracik z "OT"?
Tak się zamkną ,żeby nikt nie wiedział gdzie poleciatlanticos pisze:jak dla mnie jesli dzis edka zamkna z 30-50 pipsow wyzej to jutro 1.14 przeleci jak samolot... coraz realniejszy wydaje mi sie scenariusz z trojkatem rozszerzajacym na d1... w sam raz na mielenie w szerokim zakresie przez wakacje...
Hmmm wstawiłem jako wskaźnik... Pokazuje zlecenia z pipsami ale przycisku brakshogomad pisze:OT (order tracer) włacza i wyłącza zliczanie...taki guzik na ekraniekera.p pisze:Siły na rynku już brak...shogomad pisze:Dax jeszcze dzisiaj nowe szczyty mogą być...tylko sie skorygujemy do 11020
Podrzuć nazwę skryptu zliczającego Ci pozycje z pipsami![]()
Co to jest ten kwadracik z "OT"?
DadasMod_order_tracer
tu do pobrania:
http://www.forexfactory.com/printthread ... 1&page=189
CTRL+F i wpisz " order_tracer" wyskoczy post z linkiem...nie umiem przekleić go niestety
a kto powiedzial ze nie lubie Rysia? Kompletnie nic do niego nie mam... nawet czasem jak sie pojawia na lewych kontach to sie odezwie na priv...NiewidzialnaKula pisze:dlaczego nie lubisz Rysia i Zeussa, nie zgodzę się z opinią wzrostu, bo jest spadek poniżej 1.12. chciałbym stworzyć taki mały team tutaj z pozostałości czlonków Dt, dlatego nazwałem to team DTatlanticos pisze:jak dla mnie jesli dzis edka zamkna z 30-50 pipsow wyzej to jutro 1.14 przeleci jak samolot... coraz realniejszy wydaje mi sie scenariusz z trojkatem rozszerzajacym na d1... w sam raz na mielenie w szerokim zakresie przez wakacje...
Bardzo prawdopodobny scenariusz, ale raczej ruchy będą bardziej dynamiczne w czasie, dużo szybszeatlanticos pisze:a kto powiedzial ze nie lubie Rysia? Kompletnie nic do niego nie mam... nawet czasem jak sie pojawia na lewych kontach to sie odezwie na priv...NiewidzialnaKula pisze:dlaczego nie lubisz Rysia i Zeussa, nie zgodzę się z opinią wzrostu, bo jest spadek poniżej 1.12. chciałbym stworzyć taki mały team tutaj z pozostałości czlonków Dt, dlatego nazwałem to team DTatlanticos pisze:jak dla mnie jesli dzis edka zamkna z 30-50 pipsow wyzej to jutro 1.14 przeleci jak samolot... coraz realniejszy wydaje mi sie scenariusz z trojkatem rozszerzajacym na d1... w sam raz na mielenie w szerokim zakresie przez wakacje...
edit:
edek d1 - jesli jutro nie bedzie podwyżki to taki scenariusz bym widzial... lekko skorygowalem oznaczenia...nadal wewnatrz trojkata rozszerzajacego i bardzo szeroka konsola pomiedzy dwoma pivotami rocznymi przez okres wakacyjny z mozliwoscia wystapienia silnych niespodziewanych ruchów...
https://www.tradingview.com/x/y7Tci1mM/
magura2004 pisze:Tak się zamkną ,żeby nikt nie wiedział gdzie poleciatlanticos pisze:jak dla mnie jesli dzis edka zamkna z 30-50 pipsow wyzej to jutro 1.14 przeleci jak samolot... coraz realniejszy wydaje mi sie scenariusz z trojkatem rozszerzajacym na d1... w sam raz na mielenie w szerokim zakresie przez wakacje...
jak dla mnie na edku pojdziemy jednak gora i dopiero w okolicach 1.15 bedzie mozna szukac S... przynajmniej dwie pary dolarowe juz wskazuja kierunekNiewidzialnaKula pisze:
To, że byłem częścią teamu Zeussa ponad 2 lata, nie znaczy, że nie mam swojego zdania, ale po co na siłę bić się z tym co oczywiste.
Powitać po stronie byczka na ED.atlanticos pisze:jak dla mnie na edku pojdziemy jednak gora i dopiero w okolicach 1.15 bedzie mozna szukac S... przynajmniej dwie pary dolarowe juz wskazuja kierunekNiewidzialnaKula pisze:
To, że byłem częścią teamu Zeussa ponad 2 lata, nie znaczy, że nie mam swojego zdania, ale po co na siłę bić się z tym co oczywiste.